G.Saray yönetimi hafta sonunda oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi dünyaya kapandı. Yönetim transferini düşündüğü Arjantinli Insua ve Brezilyalı Felipe ile temaslarını da dondurdu
***
Önce Fener
G.Saray yönetimi hafta sonunda oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi dünyaya kapandı. Yönetim transferini düşündüğü Arjantinli Insua ve Brezilyalı Felipe ile temaslarını da dondurdu.
FENER MAÇI SONRASI G.Saray,Brezilyalı yıldız Insua'nın transferini Fenerbahçe maçı sonrasına bıraktı. Sarı-kırmızılı yönetim ile görüşen Insua'nın menajeri Derya Akkar, Fenerbahçe maçı sonrası yeniden bir araya geleceklerini ifade ederek, "Insua sezon sonuna kadar 500 bin euro istiyor, bonservisi için kulübü 2,5 milyon dolar bedel biçti" ifadesini kullandı.
KİRALIK ÇOK UYGUN Menajer Akkar daha sonra, "Yöneticiler bu futbolcuyu sezon sonu anlaşma hakkına sahip olmak üzere 6 aylığına kiralamaya da sıcak bakıyor" dedi. Sarı-kırmızılı yönetimin Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde bu oyuncunun transferine yoğunlaşacağı öğrenilirken, teknik direktör Gheorge Hagi'nin de bu futbolcunun transferinin gerçekleşmesini istediği ifade edildi.
INSUA'YI HERKES TANIR Rumen hocanın yönetimden gelen izleme teklifini, "Ben Insua'nın ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu biliyorum. O gerçek bir profesyoneldir. İzlememe gerek yok" yanıtını verdiği öğrenildi. Bu arada yönetim Felipe'ye yeni bir teklif daha götürdü. Brezilyalı yıldız ise karşılık olarak kalan iki lig maçını bitirip Galatasaray'la temasa geçeceğini belirtti.
Oğuz YÖRÜK