Del Bosque erken gelen golle rahatladıklarını ancak çok net pozisyonları kaçırarak rakibe gol davetiyesi çıkardıklarını söyledi.
Beşiktaş iyi başladığı, öne geçtiği Standard Liege önünde beklemediği bir beraberlikle gruptan çıkma şansını zora soktu. Del Bosque, "Maça iyi başladık ve aradımız golü bulduk. İkinci ve üçüncü goller için çok pozisyon bulduk ama atamadık. Oyuncularımın tecrübe eksikliği ve son vuruşlardaki beceriksizlikleri beraberliğe düşmemize neden oldu" diye konuştu.
GRUP ÇOK DENGELİ İSPANYOL hoca henüz herşeyin bitmediğini ve Parma'yı deplasmanda yenerek grupta çıkacaklarını iddia etti. Del Bosque, "Grup çok dengeli. Yani son maçlarda her şey olabilir. Bizim Parma'yı yenmemiz sürpriz olmaz. Bu maçta güvendiğim bazı oyuncular gereken performansı sergileyemedi" dedi.