Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Trabzon'da Gökdeniz ve Fatih'in Avrupa'yı istemesi istifayı getirdi


Beşiktaş'ın teklifinin Doğan'ın aklını çeldiğini açıklayan gölge yöneticinin sarsıcı iddiası şöyle: Gökdeniz'in A.Madrid flörtü, Fatih'in de sezon sonu Avrupa'ya gitme isteği, istifayı getiren ikinci sebepti!

***

Yıldızlar dağılıyor

Beşiktaş'ın teklifinin Doğan'ın aklını çeldiğini açıklayan gölge yöneticinin sarsıcı iddiası şöyle: Gökdeniz'in A.Madrid flörtü, Fatih'in de sezon sonu Avrupa'ya gitme isteği, istifayı getiren ikinci sebepti!.

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan'ın gidiş nedenlerini anlatan "Gölge yönetici" bomba açıklamalarını sürdürüyor... Dünkü gazetemizde "Beşiktaş'ın teklifi Doğan'ı dağıtmaya yetti!" diyen "Gölge yönetici"ye göre, istifada etkili olan sebeplerden birkaçı daha şunlardı:

GÖKDENİZ YÜRÜYOR!
"Her ne kadar Ziya Doğan takımın çıkıştaki dönemlerinde 'Gökdeniz ve Fatih tek başına etken değil' dese de o da adı gibi biliyor ki bu iki yıldızımız Trabzonspor'un kazanmasında çok önemli etken. Ancak ne hikmetse bizim takıma gelip büyük takımlardan teklif alan, kalmayı içine sindiremeyen herkes performanstan düşüyor (!) Tıpkı Gökdeniz gibi. Gökdeniz son 6 maçta sahada adeta yürümeye başladı. Hala düşüşte!"

GÖKDENİZ MADRİD'E
"F.Bahçe'ye gitmeyip Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hayali ile oynayan Gökdeniz ve Fatih bu kapı kapanınca Avrupa takımlarının gündemine menajerleri ile girdiler. Gökdeniz'e Atletico Madrid kancayı taktı. Uzun uzun inceleyip araştırdılar. Bakırköy'deki adını bildiğim ama söylemeyeceğim Gökdeniz'in avukatı bu işi organize ediyor. Gökdeniz yuvadan uçup gidecek. Devre arasında onu ısrarla istiyorlar. "

KAPASİTELERİ BU KADAR!
"Fatih'in 'Sezon sonunda Avrupa'ya gidebilirim' mesajı çok önemli. Tolga Seyhanlı da Shakthar Donetsk teklifi ile dağılanlardan. Baksanıza gitmediği için formu ne hale geldi (!) Türk futbolcusu ve teknik adamı malesef teklifi kaldırabilecek profesyonellikte değil. Bir daha bu imkan bana çıkmaz deyip bunalıma giriyorlar. Gökdeniz, Tolga, Ziya Doğan tekliften çok etkilendi! Bu fırsat bir daha bize gülmez deyip kan ağladılar ki bu duruma geldiler!"

M.Yılmaz ŞENOL

Doping iddiası şok etti!
Ulusoy'a baskı arttı
Aktuğ'da çifte sıkıntı
Özyeğin'den ziyaret
Yerli hocalar en başarılısı
Kameralı önlem tuttu
"Ziya hocaya ulaşamadım"
 
Güneş doğmalı
Futbolda dün yoktur bugün vardır. Hiç sevmediğim ve katılmadığım bir...
Fener kupayı alır
Hiçbir F.Bahçeli' nin söylemeye...
Bin ikiyüz bedava bileti...
Yönetimin yasaklama kararına...
O ruhu arıyorum
Yunanistan' ın Ethnos Gazetesi' ne...
Tedavi: Koşun, koşun!
Ankaragücü galibiyetinden sonra...
Ocakta Doğan-cak
Yeniden hareketlenen Beşiktaş...
Liege Maçı Oliveira' nın
UEFA Kupası' nda Beşiktaş' ın...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu