Sözleşmesi ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığını belirten Alman hoca, "Bu tip haberler Türk futboluna zarar veriyor" dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Prag maçı sonrası "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor, gidebilirim" sözlerinin yanlış yerlere çekildiğini söyledi. Alman hoca, "Ben sadece sözleşmem ile ilgili durumu dile getirdim. Ancak hemen spekülatif yorumlar yapıldı. Herkesin bilmesini istiyorum ki sözleşmemle ilgili görüşmeleri başkan ve yönetim ile yaparım, kamuoyu aracılığı ile değil" dedi.
PLANLARIM UZUN VADELİ BAŞKAN Yıldırım ve yönetimin takımın başarılı olması için bütün imkanları kendilerine sunduğunu kaydeden Daum, "Bunun için hepimiz başkan ve yönetime ancak teşekkür edebiliriz. Aziz Yıldırım ile benim ortak bir hedefimiz var. Bu F.Bahçe'nin en büyük başarıyı yakalamasıdır. Biz uzun dönem başarılı bir şekilde çalışmak için planlarımızı yaptık" ifadesini kullandı.
TARAFTARA DA YANSIYOR KASITLI haberlerin sadece F.Bahçe'ye değil, Türk futboluna da zarar verdiğini söyleyen Alman çalıştırıcı, "Eleştiriye hep açığım. Ancak eksik veya bilinçli olarak negatif bir hava yaratmak için yapılan haberlere her zaman karşıyım. Bu tip yayınlar taraftarlara ve statlara da yansıyor. Bir taraftar öldü. Bu Türkiye'nin Avrupa'daki imajına zarar veriyor" diye konuştu.