Camia, kiralık oynayan Brezilyalı yıldızın bonservisinin alınmasını istiyor. Yönetim ise Nobre'nin ücretinin katlanmasından korkuyor.
Böylesi zor bulunur F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Nobre için taraftar bastırmaya başladı. Sarı-lacivertliler Brezilyalı futbolcunun her maç aynı performansla büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, "Onun gibi sürekli yarar sağlayan bir futbolcu bulmamız zor. O yüzden Nobre'nin bonservisi ile alınmasını bekliyoruz" diyor.
Kutlualp terleyecek Yönetim de Nobre'nin kalmasından yana. Ancak bu futbolcunun son dönemde Avrupa'nın da gündeminde olması fiyatının katlanacağı endişesini yaratıyor. Transferlerle ilgilenen yönetici Hakan Bilal Kutlualp'in bu konuda önümüzdeki dönem Nobre için yoğun bir faaliyet içine gireceği bekleniyor.