Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber Hattı


Inter'i Adriano sırtladı
İtalya 1. Ligi'nde zirveye yaklaşmaya çalışan Inter, Udinese'yi Brezilyalı yıldızı Adriano (2) ve Vieri'nin golleri ile geçti: 3-1. Emre'nin oynamadığı maçta Adriano sergilediği futbolla yıldızlaştı. Cagliari'yi Pirlo'nun golü ile yenen Milan, Juventus'un ardından 2. sıraya yükseldi. Diğer sonuçlar: Bologna- Atalanta: 2-1, Brescia-Parma: 3-1, Fiorentina-Siena: 0-0, Lazio-Chievo: 0-1, Lecce-Palermo: 2-0.

Nihat'lı Sociedad mağlup
İspanya'da Nihat'ın takımı Real Sociedad, Real Zaragoza deplasmanından puansız döndü: 1-2. Zaragoza'yı galibiyete D.Villa ve Savio taşırken, Sociedad'ın tek golü penaltıdan Karpin'den geldi. 81 dakika oynayan Nihat etkisizdi. Beşiktaş'ın UEFA'- daki rakibi A.Bilbao, Malaga'yı Urzaiz'le 1-0 yendi.

Mutu'dan doping çıktı
İngiliz tabloid gazetesi Sunday on Mail, Chelsea'nin Rumen futbolcusu Adrian Mutu'da doping çıktığını iddia etti. Yasal nedenler nedeniyle oyuncunun ismi ve kulübü gazetede yayınlamzken, İtalyan La Gazzetta dello Sport internet sitesinde bu futbolcunun Mutu olduğunu açıkladı.

İbo 7, Zaza 11 sayı attı
İbrahim Kutluay, NBA'deki 3. sınavını da boş geçmedi. Takımı Seattle Supersonics'in Phoenix Suns'a 99-93 yenildiği hazırlık maçında 21 dakika sahada kalan milli basketbolcumuz, 7 sayı, 3 ribaund, 4 de asist yaptı. Gürcü asıllı Türk vatandaşı Zaza Pachulia da takımı Milwaukee Bucks'ın, Denver Nuggets'ı 93-91 yendiği karşılaşmada 11 sayı, 3 ribaund ve 1 asistle başarılı bir performans gösterdi.

Kremlin kraliçesi Myskina
Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan Kremlin Turnuvası'nı Rus Anastasia Myskina üst üste 2. kez kazandı. Finalde vatandaşı Dementieva ile karşılaşan Myskina, 7-5 ve 6-0'lık setlerle 2-0 galip geldi. Taşkent Açık Tenis Turnuvası'nda ise 15 yaşındaki Çek raket Nicole Vaidisova finalde Fransız Virgine Razzano'yu 2-1 yenip şampiyon olarak genç yaşında büyük bir başarıya imza attı.

Minderde 4 altın aldık

20. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası'nda Türk sporcular 4 altın, 6 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı. Burhan Felek Spor Salonu'nda Özel Coşkun Öğretim Kurumları ana sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada grekoromende 66 kiloda Adem Zengin, 96'da Sadin Bakır, 120'de Ali Akkaya, serbestte ise 96'da Salih Erdinç 1. olarak altın madalya aldılar.



Aslan'a erken terhis
Kartal vizeyi Kolej'den aldı
Kanarya 'İhtisas' yaptı
MTV'ye kilitleneceğiz
Efes, İTÜ'ledi: 110-63
Yeşilyurt: Göztepe:
Fener lider çıktı: 69-66
Toplu Sonuçlar
 
Lyon kuralları
Şampiyonlar Ligi' nde yarın Lyon...
Ali' den pasta yaptılar!
Sarı-lacivertli takımdaki...
Muhteşem Galatasaray
1905 yılında Mekteb-i Sultani' de...
Bu Ateş sönmez
Ara transferde geldi. Ama büyük...
Milat Fener maçı
Trabzon' da iyi futbol oynamasına...
Dövme ömür boyu kalacak
Diyarbakır maçında koluna...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu