Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Gövde gösterisi

Divan Kurulu toplantısında başkan Canaydın ile eski başkan Cansun el ele poz vererek tek yumruk olduklarını gösterdi.


Galatasaray'da kulüp başkanı Özhan Canaydın ile eski başkan Mehmet Cansun, Divan Kurulu toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, başkan Canaydın, geçtiğimiz toplantıda manen üzüntüler yaşadıklarını ifade ederek, "Bugün ise mutlu bir günümüz. Geçen divan toplantısında manen üzüntüler yaşadık, ama yapılan toplantıda problemlerin hepsini çözdük. Galatasaray yine bir yumruk halinde hedefine doğru ilerliyor'' dedi.

BİN NASİHATTAN İYİ...
Canaydın daha sonra, toplantıya katılan Cansun'u kürsüye davet ederek, elini havaya kaldırdı. Bu hareket toplantıya katılanları coştururken, büyük alkış aldı. Cansun ise Galatasaray'ın bundan sonraki günlerinde de sportif ve mali açıdan çok daha başarılı günler geçirmesini yürekten dilediğini belirterek, "Bunun için gerekli uğraşı hep beraber göstermemiz gerektiğine inanıyorum. 'Bir musibet, bin nasihatten iyidir' diye bir söz vardır. Biz belki böyle bir musibet geçirdik, bunun bin nasihatten daha iyi olduğu kanaatindeyim. G.Saray'ın iyiliği için elbirliğiyle çok daha iyi günlere gidileceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

F.BAHÇE'YE GÖNDERME
Öte yandan toplantıda, Galatasaray Lisesi karşısına Fenerium Mağazası'nın açılacak olması gündeme geldi. Ali Dürüst, "Doğal. Burası sadece bizim semtimiz değil. Provakasyonlar olmazsa sorun yaşanmaz. Biz daha önce Bağdat Caddesi'nde GS Store açarak öncülük ettik. Onlarım bize yetişmesi için çok süre gerek" dedi. Divan Kurulu üyesi Kemal Onar ise, "Başkanımız her yere bayrak asılmasını söylüyor. Bu çok güzel bir düşünce. Bu işten camcılar çok para kazanacak" diye espri yaptı.



Sürpriz telefon
2000 Ruhu canlandı
Ersun Yalan Kral Hakan
Lotto sevenleri birleştirdi
Ergun Gürsoy'un keyif purosu
Arif&Ümit sınıfta kaldı
Hurma dopingi
Spor Ekranı
Federasyona tebrik
Şampiyonluğa mecburuz
 
Fener Mondi' yi getiriyor
F.Bahçe' nin Alex için Brezilya'...
Luciano sevinci
Dizinde ödem oluştuğu için önceki...
İlhan yuvaya döndü
Beşiktaş, eski yıldızı ile dün iki...
7 milyon $
Kartal' ın ara transfer formülü:...
İbrahim' e kısmi af
Trabzon' a gelerek dün gizlice...
Devren kiralık
Büyük umutlarla alınan ancak...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu