F.Bahçe'nin Brezilya'ya özel uçak göndereceğini duyan G.Saray yönetimi, Mondragon'un da uçağa alınması için ricacı olacak.
***
Fener Mondi'yi getiriyor
F.Bahçe'nin Alex için Brezilya'ya özel uçak göndereceğini öğrenen G.Saray, "Mondragon'u da getir" ricası yapacak.
Kapıştılar! F.Bahçe cumartesi günü Gaziantep'le, Galatasaray ise pazar günü Kayserispor'la lig mücadelesi yapacak. İki takımın yıldızları Alex ile Mondragon ise sabaha karşı 03.45'te Brezilya- Kolombiya maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe yönetimi, Alex'i Gaziantep maçına yetiştirmek için Brezilya'ya uçak gönderiyor
UÇAK KARDEŞLİĞİ! DAUM, Brezilya'dan hem maç, hem yol yorgunu dönecek olmasına rağmen, "Ne olur ne olmaz" diyerek özel uçakla Alex'in alınmasını istedi. G.Antep'te maçın gidişine göre Alex'e yer verilecek. Galatasaray yönetimi ise özel uçak göndereceğini öğrenen ezeli rakibine, "Aynı uçakla Mondragon da gelebilir mi" diyecek.
LAFI MI OLUR! FENERBAHÇE yönetiminin ezeli rakibine "evet" diyeceği, aynı özel uçakla Alex ve Mondragon'un İstanbul'a geleceği belirtiliyor. Normal tarifeli uçakla Alex ve Mondragon ya İspanya, ya da Portekiz aktarmalı Türkiye'ye gelecek. En iyimser tahminle ikili bu şartlarda ancak cumartesi akşamı İstanbul'da olabilecekti.
Zafer ERTEM