G.Birliği'nin yeni hocası Oğuz Çetin, şampiyonlukta eski takımını favori görüyor. Çetin, "Trabzon çıkışını sürdüremez, Beşiktaş koptu, Fener'i G.Saray zorlar" dedi.
Rakip G.Saray G.Birliği'nde göreve başlayan Oğuz Çetin, "Fenerbahçe bu sezon da şampiyon olur" dedi. Futbolculuk sonrasında teknik adam olarak da F.Bahçe'de görev yapan ancak başarısız olan Çetin, Trabzon'un bu çıkışı sürdüremeyeceğini söyledi. Çetin'e göre F.Bahçe'nin rakibi G.Saray.
HERKES YILDIZ ÇETİN, "İlk 8 hafta gözönüne alındığında F.Bahçe kötü oynadığı maçları bile kazandı. Bu iyi bir kadrosu olduğunu gösteriyor. Her maçta başka bir oyuncu çıkıp skoru değiştiriyor. Yıldızı fazla olan Fenerbahçe, şampiyonluğun da en büyük favorisidir" diye konuştu.
HEDEFİMİZ KUPA TRABZON'UN çıkışını sürdüremeyeceğini, Beşiktaş'ın zaten yarıştan koptuğunu belirten Oğuz Çetin şöyle konuştu: "F.Bahçe'yi Galatasaray zorlar. Heyecan lig sonuna kadar sürer. Bizim hedefimiz ise öncelikle Türkiye Kupası'yla Avrupa biletini almak.