Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Fener'i rahat geçeriz


Trabzonspor'un efsane futbolcusu Turgay Semercioğlu, Pasfotomaç'a konuştu: "Fener'i rahat geçeriz. Onların Alex'i varsa bizim de Yattara'mız var. Hem lig, hem de Avrupa bir arada olmaz görüşlerine katılmıyorum

***

Fener'i geçeriz

Trabzon'da 7 kez şampiyon olma sevinci yaşayan Semercioğlu "20 yıl sonra bu kadro ve Ziya Doğan ile mutlu sonu göreceğimize inanıyorum. Fener'i bu kez geride bırakırız" dedi.

Trabzonspor'da bir döneme futboluyla adını altın harflerle yazdıran ve şimdilerde teknik direktör olarak hizmet veren Turgay Semercioğlu, Pasfotomaç'ın sorularını yanıtladı. Trabzon'da doğmuş olmanın kendilerine farklı bir misyon yüklediğini belirten Semercioğlu "Benim ve benim gibilerin Trabzonspor'a hizmet etmekten başka düşünceleri olamaz. Nasıl ve ne zaman görev verilirse, hangi şartlar altında olursa olsun hiç düşünmeden, gözümüzü kırpmadan talip oluruz. Görev ateşten gömlek bile olsa giyeriz. Daha önce de giydik, yine yaparız. Çünkü biz Trabzon'un evladıyız" diyor.

20 yıllık özlem bu yıl bitecek
İkinci Lig'de 1 kez, Süper Lig'de tam 6 kez olmak üzere 7 şampiyonluk yaşayan Semercioğlu bu sezonun şampiyonluk şansını şöyle anlatıyor: "Trabzonspor'un sakatları da düzeldi. Bana göre Türkiye'- nin en iyi kadrosuna sahipler. Ben 20 yıl sonra bu kadro ve teknik direktör Ziya Doğan ile Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyorum. Bu sezon Trabzonspor'dan çok ümitliyim"

Kontratak futbolunu başarıyoruz
Trabzon'un UEFA şansını ise şöyle değerlendiriliyor: "Bilbao maçının 3-2 olması turu biraz zora soktu. İspanyol takımı kendi evinde çok daha etkili. Ancak ümidim var. Trabzon kontratak takımı. Savunmayı sağlam tutar hızlı forvetlerle gölü ararsa başarı gelir. Ben görevdeyken G.Saray'ı deplasmanda kontratak futbolu özelliğimiz ile 2-1 yenmiştik. İstemeyiz ama farzedelim ki UEFA'dan elendik. Yine bu durumu Trabonspor için şans olarak görün! Neden mi? Süper Lig'de tek kulvarda koşacağını düşünsenize. Bu kadro ile 20 yıllık özlem biter. Çünkü en önemli rakip F.Bahçe iki kulvarda koşmak zorunda olacağından zorlanacak. Trabzon avantajlı olacak. Bu kez Fener'i geride bırakacağız" Ziya Doğan'a inanıyorum "Hem lig hem UEFA birarada olamaz mı?" sorumuza Semercioğlu, "Burada hocanın önemi, tecrübesi ortaya çıkıyor. Del Bosque Norveç'te Carew, Sergen ve Okan'ı oynatmadı. G.Saray maçına sakladı. İşte iki kulvar tecrübesine örnek bu. Doğan'a bu konuda inanıyorum" dedi. Paniğe gerek yok ama dikkat! Liderlik gitti, düşüş mü var? diye soruyoruz. Semercioğlu, "Hayır paniğe gerek yok, daha ligin başındayız. Trabzon'un önünde çok uzun maçlar var. F.Bahçe ile puanlar eşit. Ama bundan sonrasına dikkat edilmeli. Antep önünde gol için çok çaba sarfedildi. Ancak 90 dakikaya gol sığmadı" diyor. Fatih'in yorgunluğu şaşırtıcı "Fatih'te Denizli maçından itibaren bir yorgunluk var" diyen Semercioğlu ekliyor; "Böyle olunca da konsantrasyon eksikliği oldu. Son iki maçta ayağının altından top kaçırdı. Ligin başında böyle yorgunluk olması beni şaşırttı doğrusu. Bunu bir iki futbolcuda daha görüyorum. Trabzonspor sakatlık ve diri futbol sıkıntısı çekmezse hedefi vurur. Sakatlar iyileşince kadro kendine geldi"

Yılmaz ŞENOL

21 maçta ilk kez gol yok
Bıçakçı: Özür dilemem
Mehmet'in hırsı süper
Evde kaybetmemeliyiz
Katı defansı geçemedik!
Satır Başları
 
Rüştünü ispatla!
Geri döner dönmez kaleyi devralıp...
Ve Yıldırım konuşacak
"Bu öfke neden" dedirten F.Bahçe...
Aslanlar gibi oynadık
Cimbom, İnönü' de zaferin...
Yeter artık Ergün!
Taraftarlar, Beşiktaş derbisinde...
Hedefteki Adam
Liderle arasındaki puan farkı 10'...
Carew bakımda
Derbi "gazi"lerinden Sergen 2,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.