Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Dardanel şenlendi

Dardanel, deplasmanda Erciyesspor'u 5-2 yenerek, haftanın en farklı galibiyetini aldı. Mehmet Şen attığı iki golle takımının farkı yakalamasında en büyük payın sahibi oldu.


Bir hafta önce kendi sahasında Türk Telekom'a 2-1 yenilen Dardanel, bu kez deplasmanda Erciyesspor'u 5-2 mağlup ederek bunun acısını çıkardı. Kırmızı- beyazlıların santrforu Mehmet Şen, ikinci yarıda birbirinden güzel attığı iki golle, takımını farka taşıdı. Dardanel, oynadığı mükemmel futbolla üç puanı ve farklı galibiyeti fazlasıyla hak etti. Ligin puan kaybetmeyen tek takımı Sivasspor, Yimpaş Yozgatspor'u 4-1'lik skorla geçerek, zirvedeki yerini korudu. İkinci yarıda oyuna giren Çetin, iki gol kaydederken, takımın en iyisiydi. Haftanın en önemli maçlarından biri Ankara'da Türk Telekom-Kocaelispor arasında oynandı. Saat 12.00'de çok sıcak bir havada oynanan maçta her iki takım da ortaya doyurucu futbol koyamadı ve doksan dakika sonunda taraflar birer puan alarak sahayı terk ettiler.

VESTEL KENDİNE GEL!
Antalyaspor, galibiyet hasretini Elazığspor karşısında giderdi. Kırmızı-beyazlılar, Taner ve Osman'ın golleriyle maçtan üç puanla ayrıldı. Bordo-beyazlılar, 4. maçında yenilmezliğini yitirdi. İlk golün sahibi Taner, Elazığ savunmasına sıkıntılı anlar yaşattı. Yeniden Süper Lig'e çıkmak isteyen Bursa, Sarıyer'in cezalı oluşu nedeniyle Eskişehir'de oynadığı maçta Martılar'ı 3-0 yendi. İlk galibiyetini alan Bursaspor'da Okan iki gole imzasını attı. Vestel Manisa'ya bir şeyler olmaya başladı. Siyah-beyazlılar, evinde oynadığı maçta Mardin ile berabere kaldı. Puan sıralamasında alt sıralara düşen Manisa'nın en kısa zamanda toparlanması gerekiyor. Karagümrük, cezası nedeniyle Yalova'da oynadığı maçta Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Son dakikalarda beraberlik golünü atan kırmızı-siyahlılarda kalecisi Muharrem göz doldurdu. Altay, İstanbul Belediye karşısında zorlanmasına karşın maçı Metin'in golüyle 1-0 kazandı.



Akademik Sivas!
Siirt'te baklava keyfi
Uzunca kırgın gitti
Güngören kararlı
Alibeyköy'den çelme
Yalovaspor affettirdi
Tarsus zafer sarhoşu
Bayraktar Bulancak'ta
Haftanın takımı: Dardanel
B Kategorisi A Grubu
B Kategorisi B Grubu
B Kategorisi C Grubu
Üçüncü lig'de haftanın...
 
Rüştünü ispatla!
Geri döner dönmez kaleyi devralıp...
Ve Yıldırım konuşacak
"Bu öfke neden" dedirten F.Bahçe...
Aslanlar gibi oynadık
Cimbom, İnönü' de zaferin...
Yeter artık Ergün!
Taraftarlar, Beşiktaş derbisinde...
Hedefteki Adam
Liderle arasındaki puan farkı 10'...
Carew bakımda
Derbi "gazi"lerinden Sergen 2,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.