Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Savaş ve Barış


Serhat, bir gün önce tokatladığı Semih'le basının önünde barıştı. Sarılıp poz veren iki futbolcu, "Böyle tartışmalar olabilir. Biz arkadaşız. Barıştık, zaten tartışmamızın büyük kısmı şakadan ibaretti" dedi...

***

Hep Ser-hata!

Fenerbahçe'nin haşarı çocuğu Serhat'ın vukuatları bitmiyor. Malatya maçında Daum'a tavır koyan Serhat'ın, son olarak da Semih'e tokat atması tepki çekti.

Oyuna girmek istemedi!
SIKINTILI günler yaşayan Serhat, Malatya maçında kadroda yer almadığını görünce çok sinirlendi. Maçın uzatma dakikalarında Daum, oyuna sokmak için kenarda ısınan Serhat'ı çağırdı. Serhat duymamazlıktan geldi. Bunun üzerine antrenör Koch, "Serhat.. Serhat" diye bağırdı. Serhat yine umursamadı. Olaya tanık olan gazeteciler "Serhat seni çağırıyorlar" dedi. Serhat yine gitmedi. Sonunda Koch, yanına kadar giderek bu oyuncuyu neredeyse zorla kulübeye getirdi. Bu sürede bir dakika daha geçti ve Serhat eşofmanını çıkarmadan maç bitti.

Arkadaşına tokat attı!
MALATYASPOR maçından bir gün sonra Serhat'ın öfkesi hala geçmemişti. Adeta hırsını alacak mazeret arayan Serhat'ın kurbanı Semih oldu. Serhat, idman maçında kendisine sert girdiği gerekçesiye Semih'le ağız dalaşına girdi. Ardından takım arkadaşının üzerine yürüdü, yere yıktı ve yüzüne tokat attı. Olay neşeli geçen idmanda bir anda buz gibi hava esmesine neden oldu. Başta antrenör Koch olmak üzere futbolcular Serhat ile Semih'i barıştırmaya çalıştı. Ancak başaramadılar. Serhat yanlış yaptığını dün anladı ve Semih'le barıştı.

Semih'in annesi fenalık geçirdi
SERHAT'ın Semih'e saldırması dün birçok gazetede fotoğraflarıyla yer aldı. Semih'in İzmir'deki annesi Rabiye Şentürk, sabah gazeteleri açtığında oğlunun halini görünce fenalık geçirdi. Hemen Semih'i arayan Rabiye hanım "Oğlum seni dövdüler mi" diye sordu. Semih annesinin üzülmemesi için "Hayır anne, önce tartıştık sonra da şakalaştık" dedi. Ardından, hatasını anlayan Serhat, Semih'i arayarak "Gazeteler olayı abartmış" dedi. Semih de annesinin çok üzüldüğünü söyledi. Bunun üzerine Serhat, Semih'in annesini aradı ve olayın şaka olduğunu anlattı.

Vukuat dosyası kabarık
SERHAT
F.Bahçe'de sık sık 'olay adam' olarak gündeme geldi. Lorant döneminde, "Paramı alamıyorum" diyerek kulübü terk etti. Gece hayatı nedeniyle yönetimden uyarılar aldı. "Kız meselesi" yüzünden takım arkadaşı Ali Güneş'le kavga etti.

24 saat sonra barıştı
SERHAT
ile Semih arasında önceki gün yaşanan tatsızlık dün son buldu. İki futbolcu yan yana fotoğraf çektirerek "Aramızda sorun yok. Bu tarz tartışmalar her zaman olur. Biz kavga etmedik, şakalaştık. Gazeteler abartmış" dedi.



Rüştünü ispatla!
Ve Yıldırım konuşacak
Gel vatandaş gel
Hellboy (Cehennem çocuğu)
Son talimat: Bol bol ense...
Lyon, Toulouse deplasmanında
F.Bahçe günlüğü
 
Kimyayı bilmek!
En geniş ve en pahalı kadro, cebinden en çok harcayan yönetim, en...
Aslanlar gibi oynadık
Cimbom, İnönü' de zaferin...
Yeter artık Ergün!
Taraftarlar, Beşiktaş derbisinde...
Hedefteki Adam
Liderle arasındaki puan farkı 10'...
Carew bakımda
Derbi "gazi"lerinden Sergen 2,...
Fener' i geçeriz
Trabzon' da 7 kez şampiyon olma...
21 maçta ilk kez gol yok
Trabzonspor son 21 karşılaşma...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.