Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Otoritelere göre rüştü


Banko Rüştü

HALDUN DOMAÇ

Rüştü varken Rüştü oynar. Aksini düşünmek hata olur. Uzun süre forma giymemiş olmasına rağmen kısa sürede maç eksiğini kapatmaya başladı. Son iki maçın kaderini belirleyen kurtarışlar yaptı. Daum'un yapması gereken önemli bir iş var. Rüştü'ye maç kondisyonunu kazandırdıktan sonra bazen Volkan'a da görev verip paslanmasını önlemeli. Taraftarın Rüştü'ye soğuk olmasının nedeni belki de başkanla Rüştü arasında soğukluk olduğu iddialarıdır.

Bu tavır neden?

ŞEVKİ ŞENLEN
Kalecilikte tecrübe çok önemli. Malatya maçının 27. dakikasında Rüştü bunu gösterdi. Mucizevi bir golü kurtarırken, hem tecrübesini, hem refleksini gösterdi. Volkan Rüştü nün arkasında değil, yanında çalışmalarına devam etsin. Günde bir saat çalışıyorsa, iki saate çıkarsın. Bir saat özellikle refleks için çalışsın. Biriki sene sonra zaten bu kale onun. Taraftarın Rüştü'ye soğuk bakması da hayret edilecek bir şey. Acaba eski kaptanlığı bırakma olayı yüzünden mi, bilemiyorum.

Rüştü doğru seçim

ENGİN iPEKOĞLU (KALECi ANTRENÖRÜ)
Geçen yıl oynamamış olsa bile Rüştü dünya çapında bir kaleci. Daum'un onu oynatması çok doğal. İkisiyle de sohbet ettim. Birbirlerine saygılı olmaları gerektiğini anlattım. Volkan'a, "Hep Rüştü'nün ensesinde olup, rekabet et ama aranızdaki ilişki bozulmasın" dedim... Nasıl ki Rüştü benden kaleyi devraldıysa, Volkan da sırası geldiğinde kaleyi alacaktır. Taraftarın Volkan'a daha fazla tezahürat yapması da, sahip çıkma düşüncesindendir.

Taraftar ısınır

NURETTiN YILDIZ (KALECi ANTRENÖRÜ)
Rüştü kendini kanıtlamış biri. Sadece kötü bir sezon geçirdi. Fener onu oynatmak için aldı. Zaten Milli Takım'ın da kalecisi. Volkan da çok iyi duruma geldi. Onun için üzülüyorum. Bu arada zaten yıllardır Fener kalesinde Rüştü'nün oynadığını da unutmayalım. Zor günleri de atlattığına göre yine oynaması doğal. Şu anda iki iyi kaleci var... Rüştü tecrübesiyle bir adım önde. Taraftarın ona olan soğukluğu ise zamanla değişecektir.



Rüştünü ispatla!
Ve Yıldırım konuşacak
Gel vatandaş gel
Hellboy (Cehennem çocuğu)
Hep Ser-hata!
Son talimat: Bol bol ense...
Lyon, Toulouse deplasmanında
F.Bahçe günlüğü
 
Kimyayı bilmek!
En geniş ve en pahalı kadro, cebinden en çok harcayan yönetim, en...
Aslanlar gibi oynadık
Cimbom, İnönü' de zaferin...
Yeter artık Ergün!
Taraftarlar, Beşiktaş derbisinde...
Hedefteki Adam
Liderle arasındaki puan farkı 10'...
Carew bakımda
Derbi "gazi"lerinden Sergen 2,...
Fener' i geçeriz
Trabzon' da 7 kez şampiyon olma...
21 maçta ilk kez gol yok
Trabzonspor son 21 karşılaşma...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.