Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Süper toto
Şans topu
Maç değil cehennem

Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maç izlemek ayrı bir dert. Sahadaki 90 dakikadan bahsetmiyorum. Millet nasıl olsa içeriye giriyor. Giremeyenler de evine veya bir yere gidip maçını izliyor. Ancaaak, maçtan sonra rezalet başlıyor. Sahanın etrafı tam bir cehennem. Sahada güvenliği sağlamakla görevli güvenlik güçleri bile özel otobüslerinde tıkabasa yolun açılmasını bekliyor. Analarından emdikleri süt burunlarından gele gele. Fenerbahçe-Sparta Prag maçı
21.45'te başladı 23.30'da bitti. 3 saatte evimize gidebildik. Tam bir kesmekeşlik hüküm sürüyor Kadıköy'de. Kavgalar, kazalar ve terör. Millet birbirini bıçaklasa, kimsenin haberi olmayacak. Maç mı izlemeye gidiyoruz, yoksa cehennem zebanileriyle cebelleşmeye mi ? Onca devlet erkanı geliyor stada. Ya içeri giren yüzlerce görevliye ne demeli. Hepsi perişan. Lütfen, bir babayiğit çıkıp da bu rezalete son versin.

Kenarda olsun mu?

Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isim Cristoph Daum. Sezon öncesi tavrı ve onca masrafa karşın takımın bekleneni verememesi Daum'a zor günler yaşatıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Daum'u korumaya alması çatlak sesleri kesti. Takım çalıştırmayan Benjamin Toschak'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Sparta Prag maçından sonra Protokol Tribünü'nde Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım'ı tebrik etmesi, herkese "acaba" dedirtti. Ben de noktayı koydum:"Kenarda olsun mu."

Kalebodur korta çıkıyor

Gazeteciliğe başladığım ilk günlerden bu yana "sponsor" lafını ağzımdan ve kalemimden hiç düşürmedim. Sporumuz ve sporcumuz için devletin olanakları bir yere kadar. Dolandırıcı rolünü başarıyla oynayan Cem Yılmaz'ın dediği gibi "Eğitim şart" sözü kadar sporumuza "sponsor" desteği de şart. TED Kulübü'nden Pemra Özgen, pırıl pırıl bir genç raket. Çanakkale Seramik Kalebodur, bu geleceği parlak raketimize sahip çıkmaya karar vermiş. İnşallah büyük başarıların altında bu beraberlik olur. Hoşgeldin Çanakkale Seramik Kalebodur, başarılar Pemra Özgen.

Demek ki oluyormuş

Tenis, kim ne derse desin sosyete sporudur. Arada sırada top toplamaktan gelerek zirveye çıkan insanlar yok değil. Ama raketi, kıyafeti, kort parası, aidatı, falanı filanı derken, tenis ucuz bir spor değil. Ancak, izlemek bedava. Yıllardır birçok kulüp uluslararası ve önemli turnuvalar yapıyor. Hemen hemen hepsinde seyirci sayısı beklenenin çok altında. Buna çözümü yarım asırdan fazla bir turnuvaya imza atan ve ITF'den başarılı organizasyonları için 1 numara seçilerek büyük ödül alan Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Kulübü ile sponsoru Akbank buldular. TED Başkanı Profesör Doktor Mehmet Tınaz başta olmak üzere onlar gelmiyor, biz onların ayağına giderizdedi. Ve İstanbul'un dörtbir yanından otobüsler kaldırılarak TED'in Tarabya üzerindeki uluslararası büyük turnuvaya seyirci taşıdılar. Ve sonuç malum. Kuruluşundan bu yana en çok seyirci ile yapıldı TED OPEN-Private Banking Akbank Turnuvası. Demek ki seyirci için bir şeyler de yapılması gerekiyormuş. Bilmem anlatabildim mi.

Filede muhalefet ayaklandı

Voleybolda Grand Prix elemeleri için geriye sayılırken, Federasyon Başkanı Hüsnü Can'a karşı seçimlere girecek Tanju Argun, Mehmet Çakmak ve Akın İra ile birlikte pazartesi günü Moda Deniz Kulübü'nde bir basın toplantısı yapacak. Toplantıda Argun'un başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.

İşte şeytanın pabuçu
Sparta Prag' ı mıhlayan Hooijdonk,...
Kuleler ışık saçacak
Cimbom' un iki kulesi Hakan Şükür...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...