Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Fenerbank


Fenerbahçe, Sparta Prag maçında 3 puanı cebe, paraları kasaya koydu... Ayakbastı parası olarak 5.3 trilyonu peşin alan Kanarya, önceki akşamki maçta da UEFA'dan gelen galibiyet primi, hasılat ve Fenerium gelirleriyle 1 trilyon 850 milyar kazandı... Bu paranın 300 milyarı oyunculara dağıtılacak.

***

Bank of F.Bahçe

Tribünü "Republic of F.Bahçe" pankartıyla kapatan taraftar, bu gidişle "Bank of F.Bahçe" diye de yazacak. Çünkü Fener, bir gecede tam 1 trilyon 850 milyar lira kazandı.

MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ
TÜM Avrupa'da Şampiyonlar Ligi, saha içi başarısı ve manevi tatmin kadar kulüplerin mali yapısı için de büyük önem taşır. UEFA'dan gelen paralar, ürün satışları ve seyircinin aldığı biletler kulüplerin yaşaması için ciddi gelir kaynaklarıdır. İşte son dönemde kurumsallaşma ve maddi konularda ciddi bir atılım içine giren F.Bahçe de Şampiyonlar Ligi'nin başlamasıyla birlikte parasal anlamda çok büyük bir kazanım elde etti.

FORMA KALMADI
SARI-LACİVERTLİ ekip önceki gece 1-0 kazandığı Sparta Prag karşılaşmasında adeta para bastı. UEFA'nın galibiyete verdiği 500 bin İsviçre frangı (yaklaşık 600 milyar lira) kasaya girerken, stattaki Fenerium mağazası da 250 milyar liraya yakın hasılat yaptı. Taraftarlar adeta akın ettikleri mağazadan 5 bin kadar forma ile diğer ürünlerden alıp kulübe büyük katkı sağladı. Tribünlerde yer alan 50 binin üzerindeki taraftar da 1 trilyon liraya yakın bir gişe hasılatı bıraktı.

300 MİLYARI TAKIMA
BÖYLECE bir gecenin F.Bahçe için maddi geliri 1 trilyon 850 milyar lirayı buldu. Sarı-lacivertli ekip diğer maçlarda da başarısını sürdürmesi durumunda bu gelir katlanarak artacak ve kulüp önemli bir rahatlama sağlayacak. F.Bahçe, bunun dışında sırf Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde ettiği için 4.5 milyon İsviçre frangı ayak bastı parası da almıştı. Yönetim, Prag galibiyeti nedeniyle UEFA'dan gelen 600 milyar liranın yarısını prim olarak futbolculara dağıtacak.



İşte şeytanın pabuçu
Alex Rolex gibi
Nou Camp bile böyle coşmazdı
Bir yanlış bir doğruyu götürdü
Başlık bizden sorulur
Arkası yarın
'Sıfır' sendromu bitti
Ümit Sevinci
F.Bahçe günlüğü
 
Maç değil cehennem
Kadıköy' de Şükrü Saracoğlu Stadı' nda maç izlemek ayrı bir dert.
"Büyü"yü gördünüz mü!
Binlerce büyücü var, büyülü mabed' in büyülü tribünlerinde...
' İlgili şans'
Bir gün sonra bir maçı incelemek biraz daha kolay. Gazetelere baktım,...
Kuleler ışık saçacak
Cimbom' un iki kulesi Hakan Şükür...
Cesuryürek
Ligin ilk 5 maçında kadroyu...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Bu hesapta yoktu
Beşiktaş' ın kaledeki güvencesi...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...
Statta sanki milli maç...
Gürcistan ile oynanan milli maçta...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.