Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
İşte şeytanın pabuçu

Sparta Prag'ı mıhlayan Hooijdonk, 'Kırmızı Şeytanlar' lakaplı M. United'ı da gözüne kestirdi. Hollandalı, 28 Eylül'de şeytana pabucunu ters giydirecek.


Sparta Prag'a attığı golle, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne üç puanla başlamasını sağlayan Pierre van Hooijdonk, şimdi de gözünü 28 Eylül'deki M.United maçına çevirdi. Hooijdonk, Fenerbahçe'nin 1996-97 sezonunda M.United'ın sahasındaki 40 yıllık yenilmezlik unvanını tarihe gömdüğünü hatırlattı ve şunları söyledi: "İngilizler doğal olarak bu olayı unutmuyorlar. İntikam almak isteyecekler. Üzerimize gelecekler. Bu bizim için avantaj olacak. Onları bir kere daha mağlup edeceğiz."

ÇOK İYİ OYNAMIYORUZ
HOOİJDONK
Şampiyonlar Ligi'ne çok iyi başlangıç yaptıkları için mutlu olduğunu belirtirken bir uyarıda da bulunmayı ihmal etmedi: "Çok iyi futbol oynamadık. Bu şekilde oynamaya devam edersek işimiz zor olur. Bu nedenle, daha farklı bir anlayışla galibiyet kovalamamız lazım. Kazanmayı biliyoruz fakat bunun yanına iyi futbolu da eklememiz gerekiyor. Gerçi artık idmanlarımız bu yönde yapılıyor. Bundan sonraki maçlarda daha iyi futbol sergileyeceğimize inanıyorum."

ARTIK STRES YOK
ÖTE
yandan Sparta Prag maçında çok hırslı görünmesine karşın fazla etkili olamayan Tuncay, ilk maçın stresinden kurtulduklarını ve bundan sonra daha iyi olacaklarını söyledi. Tuncay şunları anlattı: "Kendi sahamızda, inanılmaz bir tribün desteğiyle ilk maçımızı kazandık. Bu galibiyet çok önemliydi. Çünkü her takım ilk maçlarda stres yaşar. Kaybedilecek puanların olumsuz etkisi sonraki maçlara da yansır. Artık bizim böyle dezavantajımız olmayacak. Bundan sonra daha rahat ve iyi oynarız."

Haydar PINARCI

Alex Rolex gibi
Nou Camp bile böyle coşmazdı
Bir yanlış bir doğruyu götürdü
Başlık bizden sorulur
Bank of F.Bahçe
Arkası yarın
'Sıfır' sendromu bitti
Ümit Sevinci
F.Bahçe günlüğü
 
Maç değil cehennem
Kadıköy' de Şükrü Saracoğlu Stadı' nda maç izlemek ayrı bir dert.
"Büyü"yü gördünüz mü!
Binlerce büyücü var, büyülü mabed' in büyülü tribünlerinde...
' İlgili şans'
Bir gün sonra bir maçı incelemek biraz daha kolay. Gazetelere baktım,...
Kuleler ışık saçacak
Cimbom' un iki kulesi Hakan Şükür...
Cesuryürek
Ligin ilk 5 maçında kadroyu...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Bu hesapta yoktu
Beşiktaş' ın kaledeki güvencesi...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...
Statta sanki milli maç...
Gürcistan ile oynanan milli maçta...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.