Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber Hattı.


Yepyeni Emre Belözoğlu
İTALYAN
ekibi İnter'de oynayan milli futbolcumuz Emre Belözoğlu takımının Şampiyonlar Ligi'nde Werder Bremen'i 2-0 yendiği maçtaki performansıyla göklere çıkarıldı. La Gazetta dello Sport, Emre ve Van der Meyde için "Yepyeni" yorumunu yaptı. Bir ara Inter'den ayrılması gündeme gelen Emre ise "Hocam bana güvenip takımda tuttu. Ben de güvenini boşa çıkarmadım" dedi.

İnce Turnuvası başlıyor
BEŞİKTAŞ'IN eski basketbolcularından, iki ay önce yaşamını yitiren Abdullah İnce'nin anısına Beşiktaş Kulübü tarafından düzenlenen Abdullah İnce Basketbol Turnuvası bugün BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda başlıyor. Turnuvanın ilk gününde bugün saat 17.00'de Fenerbahçe ile Bandırma Banvitspor, saat 19.00'da da Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak.

60'lık 'Kınalı' şampiyon
İSTANBUL'DAKİ
14. Balkan Veteranlar Atletizm Şampiyonası'ndan birinci olan Hasan Kınalı, 26. Avrasya Maratonu'nda da şampiyonluğu elde edeceğine inandığını söyledi. 60-64 yaş grubu 1500 metrede birinci, 1000 metrede ise ikinci olan Kınalı, "Son 2 yıldır Avrasya Maratonu'nda, birinciliği kimseye kaptırmıyorum. 10 Ekim'de yine şampiyon olacağım" iddasında bulundu.

Fenerli Dickel Erdemir'de
BASKETBOL
Ligi'nin yeni takımlarından Erdemirspor, geçen yıl Fenerbahçe'de oynayan Marc Dickel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1976 doğumlu ve 1.90 boyundaki Yeni Zelandalı guard ilk olarak 2002-03 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuş, yarım sezonluk Belçika macerasından sonra yeniden sarı lacivertli kulübe geri dönmüştü.

Kick-Boks'ta tarihi başarı
İSVİÇRE'NİN
Basel kentinde düzenlenen Dünya Kick-Boks Şampiyonası'nda Hasan Fahri Şen altın madalya kazandı. 57 kilo sporcumuz bütün maçlarında galip gelerek dünya şampiyonu olmayı başardı. Şen geçen dünya şampiyonasında bronz madalyada kalmıştı.

Tenisin ünlüleri evleniyor
BELÇİKALI
ünlü tenisçi Kim Clijsters, yine Avustralyalı ünlü raket olan nişanlısı Lleyton Hewitt ile seneye evleneceğini açıkladı. Clijsters, resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, gelecek yıl şubatta yapacakları düğün töreninin hemen ardından, bir Belçika şatosunda, yakın arkadaşlarının katılacağı bir parti düzenleyeceklerini bildirdi.

"Halil madalyaları dörtler"
ULUSLARARASI
Halter Federasyonu (IWF) Başkanı Tamas Ajan tatilini geçirdiği Çeşme'de Türk halterini yorumladı. "Halter, Türk kültürünün bir parçası haline geldi" diyen Ajan, Halil Mutlu için de "4. olimpiyat şampiyonluğunu kazanacağına inanıyorum. Bunu başarabilecek sporcular arasında Halil'i tek aday olarak görüyorum. Fizik ve mental açıdan çok iyi düzeyde" dedi.



Oku-oyna-kazan
İbo pazara NBA'de
Koşmayı bırak modelliğe bak!
"F.Bahçe'ye örnek olduk"
Programın Favorileri
Günün Maçları
Spor Ekranı
Garanticilere...
Riski Sevenlere...
 
İşte şeytanın pabuçu
Sparta Prag' ı mıhlayan Hooijdonk,...
Alex Rolex gibi
Alex için vakit nakit. Bu yüzden...
Kuleler ışık saçacak
Cimbom' un iki kulesi Hakan Şükür...
Cesuryürek
Ligin ilk 5 maçında kadroyu...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Bu hesapta yoktu
Beşiktaş' ın kaledeki güvencesi...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.