G.Saray'da başkan Canaydın ile eski başkanlar Cansun ve Süren arasındaki gerginlik sürüyor. Canaydın-Süren barışı sağlandı, ancak Cansun özür bekliyor.
CANSUN ISRAR EDİYOR G.Saray'ın son divan toplantısında gündeme getirilen yolsuzluk iddiaları yeni başkan Özhan Canaydın ve yönetimi ile eski başkanlar Faruk Süren ve Mehmet Cansun arasındaki savaşın daha da büyük boyutlara ulaşacağını ortaya koydu. Özellikle Mehmet Cansun'un yolsuzluklar ile ilgili olarak divanın yeniden ve özel olarak toplanmasını istemesi gerginliğin bir sonraki toplantıda da artarak süreceğini gösteriyor.
ÖZÜR DİLEMEDEN OLMAZ Birbirleri hakkında konuşmama kararı alan Başkan Canaydın ile Faruk Süren'in şimdilik barışma kararı aldıkları öğrenildi. Ancak Canaydın eski başkan Cansun'u yeni bir toplantının yapılmaması yönünde ikna edemedi. Cansun ise toplantı sonrasında da ısrarla "Benim hakkımda konuşan yöneticimiz bu kürsüye çıkıp özür dilerse problem biter" diyerek bu savaşın kolay kolay sona ermeyeceğini açık seçik dile getirdi.