Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Düşleri aynı


Son derece hırslı bir kişiliğe sahip. Oynadığı hiçbir takımda başarısızlığı kabul edemiyor. Fenerbahçe'nin başarılı olması durumunda kariyerinin en parlak günlerini yaşayacağını söylüyor. Brezilyalı takım arkadaşlarını en çok ateşleyen isim. Luciano sürpriz çıkışlarıyla gol atacağını da iddia ediyor.


Geçen yılki golcülüğünü Avrupa'ya da göstermek istiyor. Bu sezon durgun ama Şampiyonlar Ligi'nde patlayıp kendini ıspatlama uğraşında. Sebat maçında gol atarak şanssızlığını kırmak istiyor. Nobre o maçta gol atarsa, Prag maçına daha moralli çıkacağını düşünerek, "Bir gol atarsam gerisi gelecek" diyor.

Ülkesinde ve kıtasında yeterince tanınıyor. Genç futbolcu Fenerbahçe'yi Avurupa'ya açılan kapı olarak görüyor. Böylelikle Avrupa'da da kendinden söz ettirmenin peşinde. Fenerbahçe'de büyük başarılar yakalayıp, Avrupa'da forma giymek istiyor. Alex için Şampiyonlar Ligi maçları büyük önem taşıyor.

İtalya'da geçirdiği maceradan sonra Fenerbahçe'yi Avrupa'da daha iddialı bir takım olarak değerlendiriyor. Böylelikle çizmede yapamadığı şöhreti Fenerbahçe'de yakalayacağının inancında. Sarı-lacivertlilere gelir gelmez yaptığı iddialı konuşmalarla da bunu ortaya koymuştu.

Yıllardır Türkiye'de. Ancak Avrupa sahnesinde bir türlü istediği gibi yer alamadı. Artık buna nokta koyup başarıyı Fenerbahçe'de yaşamanın planları içinde. Kötü oynadığı maçlardan sonra hep "Gönderiliyor" diye haberlerin çıkması da Aurelio'yu Devler Ligi maçları için hırslandırıyor.

Futbol yaşamının son yıllarını yaşıyor. Sezon sonunda futbolu bırakacağına dair iddiaları yalanlayan Hollandalı, fiziği elverdiği ve Fenerbahçe istediği sürece faal futbol yaşamını sürdürmek amacında. Bu son yıllarında Fenerbahçe'yle Avrupa'da başarılı olup görkemli bir şekilde nokta koymayı istiyor.

Brezilyalı 5 oyuncunun arasında yabancılık çekmediğini belirten Hollandalı yıldız, "Takımın tamamı yıldız. Yabancılar, yerliler birbirleriyle bütünleşti. Şampiyonluk özlemime Fenerbahçe'de son verdim. Sarılacivertli takımla Avrupa'da da ses getirmek en büyük arzum" diye konuşuyor.



Devir hesap devri
Adanaspor'dan Gürhan tepkisi
Fatih gitmek istemiyor ki
Evi unutacaklar
Fenerbahce günlüğü
Söz taraftarın
Her gün bir atılım
Telefonda uyarı
Fener'de sohbet günleri!
Nobre alarmı
Yarın büyük gün
Kemal'e para cezası
 
Yunanistan işte böyle oynuyor
Bugün gene çok zorlu bir gece bizi bekliyor. Dünya üçüncüsü ile...
Ulusoy' un sayesinde!
Bu akşam son Avrupa Futbol Şampiyonu Yunanistan ile oynayacağız. Ve...
İlk zarf açıldı
Lige verilen arada biraz F.Bahçe' den uzaklaşıp, futbolun başka bir...
İşte kaleci Hagi
Şut çalışması sırasında kaleye...
Seyrantepe bitti
Cimbom, Seyrantepe' de hem yepyeni...
Ronaldo kulübeye
Del Bosque, Sakarya maçında sezon...
Juanfran kısa kesti!
Sakatlığından kurtulan ve...
Bıçakçı özür dilemeli
Futbol Federasyonu Başkanı Levent...
Uusal paranoya!
Milli Takım' ın Gürcistan ile...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.