Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Ronaldo kulübeye

Del Bosque, Sakarya maçında sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Brezilyalı'yı ilk 11'den kesmeyi düşünüyor. Ronaldo'nun yerine favori A.Yıldırım ama Çağdaş da gündemde.


İ.Toraman yerine
Teknik direktör Del Bosque, savunmaya neşter vurmaya hazırlanıyor. Sezonun ilk 4 maçında 9 gol birden yiyerek tarihe geçen defansa el atan İspanyol çalıştırıcı, öncelikle İbrahim Toraman'ı gerçek yerine çekerek işe başlayacak. Tayfun'un oynayacak duruma gelmesiyle, genç oyuncuyu defansa çeken Del Bosque, sezon başından bu yana bir türlü kendisine gelemeyen Ronaldo'yu kızağa çekmeyi düşünüyor.

ZORUNLU DEVRİM
Daha önce, Ronaldo'nun ilk 11'den kesilmesini, "Devrim niteliğinde bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum" şeklinde yorumlayan Vicente del Bosque'nin, Brezilyalı'nın düzelmemesi ve gelen yoğun eleştiriler üzerine böyle bir karar aldığı öğrenildi. Öte yandan İbrahim'in yanında kimin oynayacağı ise henüz belli değil. Gaziantepspor maçında kadroya alınmayan Ahmet Yıldırım bu bölge için en büyük aday.

SOL VE SAĞ HAZIR
İdmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Çağdaş'ın ismi de gündemde. Ama Del Bosque'nin tercihini tecrübeli bir isimden yana kullanması ve Ahmet Yıldırım'a formayı vermesi bekleniyor. Öte yandan sağda Ali Güneş ve solda İbrahim Üzülmez'in formaları garanti gözüküyor. İspanyol teknik adam, dün yapılan haftanın ikinci çalışmasında savunmada yapmayı düşündüğü değişikleri uygulamaya koydu.

BİREBİR ANLATTI Defans oyuncularıyla tek tek ilgilenen ve yapmalarını istediklerini anlatan teknik direktör Del Bosque, bugünkü Karagümrük'le oynanacak hazırlık maçında da savunmada alternatifleri deneyerek, ideal 4'lüye ulaşacak. Öte yandan 2 saat süren antrenmanda futbolcular pas çalışması ve çift kale maçla idmanı tamamlarken, kaleciler Cordoba, Murat ve Ramazan, kaleci antrenörü İlie Datcu ile çalıştı.

Vahap HACIOĞLU

Juanfran kısa kesti!
Beşiktaş günlüğü
Pancuk oturur
Taraftarımıza güveniyoruz
 
İbrahim Akın... Sakın...
Dört haftada 10 puan kaybına Del Bosque' den ödül (!): 4 gün kafa...
Demir gibi başkan
Beşiktaş 15 günlük arada Del Bosque ile yaralarını sardı gibi. Hafif...
Düşleri aynı
Son derece hırslı bir kişiliğe...
Devir hesap devri
Daum son günlerde elinde kağıt,...
Ronaldo kulübeye
Del Bosque, Sakarya maçında sezon...
Juanfran kısa kesti!
Sakatlığından kurtulan ve...
Bıçakçı özür dilemeli
Futbol Federasyonu Başkanı Levent...
Uusal paranoya!
Milli Takım' ın Gürcistan ile...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.