Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Anlamlı rekor: 48 top kaybı

G.Saray'daki "10 numara" eksiği, Antep'te bir kez daha ortaya çıktı.


İki sezondur tüm otoritelerin en büyük eksiğinin bir "10 numara" olduğunu söylemesine rağmen bu bölgeye bir türlü transfer yapmayan G.Saray'da, acı gerçek ligin ilk iki maçında bir kez daha ortaya çıktı. Konya maçında bile doğru dürüst organize bir atak geliştiremeyen Cimbom (Hakan'ın 3 golünün 2'sinin pası rakiplerden geldi, diğerini de penaltıdan attı), G.Antep'te ise tabiri caizse iki pası bir arada yapamadı.

ŞİŞİR BABAM ŞİŞİR
Aslan önceki akşam tam 48 top kaybı yaptı. Hasan bu alanda rekor kırarken, yokları oynayan Necati de onu izledi. Ergün'ün ortaları hep rakibe gitti. Oyun kurmakla görevli Conceiçao ve Petre yetersiz kalınca, Song ve Tomas topları Hakan'a şişirmek zorunda kaldı. Başında 3 stoper bulunan Kral'ın çabaları da bu kez yetmeyince daha 2. haftada ilk mağlubiyet geldi.



Fransız Giyotini!
Çifte Taarruz
Galatasaray günlüğü
 
Stat değil Kale
Sıcak havaya rağmen takımının iyi...
"İstesem Tuncay kaleye...
Rize deplasmanın da oynadığı kötü...
Yüreğim Yanıyor
Beşiktaş' ın hocası Del Bosque,...
Sergen: Bir de beni...
Yıldız oyuncu, Del Bosque' nin...
Trabzon 3' lü Seri Peşinde
Lige Kayserispor' u 3-0 yenerek...
İbrahim Ege için olumlu...
Trabzonspor' un Almanya kampında...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.