Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Bekle bizi dünya

Türkiye Şampiyonu olan Şehremini Lisesi'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu. Okul Müdürü Ata Özer "Bu hedeften şaşmayacağız" derken antrenör Müslüm Kemal Gürhan "Kadromuz bunu başaracak güçte" diye konuştu.


ŞEHREMİNİ Lisesi'nin hedefi çok büyük. Geçen yılın Dünya Şampiyonu Trabzon Lisesi'ni finalde yenerek Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonu olmanın haklı gururunu taşıyan Şehremini Lisesi şimdi gözünü "Dünya şampiyonluğuna dikti. Eski futbolcu okul müdürü Ata Özer "Futbol bizde ana branş. Futbola büyük önem veriyoruz. Buradan birçok yıldız yetiştireceğiz. Dünya Şampiyonu olan Trabzon Lisesi'ni yendik. Şimdi Dünya Şampiyonası'nda da gözümüzü önce finale sonra da şampiyonluğa diktik" dedi.

Hedefimiz çok büyük
Antrenör Müslüm Kemal Gürhan da iddialı konuşarak "Bu takımı bu noktadan çok daha öteye götüreceğiz. Yaz dönemine girmemize rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Dünya Şampiyonluğu. Takım olarak da bunu başaracak güçteyiz. Yeni sezonda yine tüm takımların çekineceği bir kadroya sahibiz. Hedefimiz çok büyük" dedi.

Yılmaz Şenol

Rize'ye dem geldi
Samsun kurban olmadı
Horoz karizmayı çizdi!
Levent Bıçakçıyı...
Kayseri Günlüğü
Konya'nın derdi kale
Süperlig günlüğü
Gençler sabaha kadar ağladı!
A.Sebat: 4 Ş.Urfa: 2
Söz taraftarın...
Orta saha sorunlu!
G.Antep-Zwolle: 5-0
 
Köln Dankeschön
Frikikten iki gol atan Alman...
Akın Akın Serhat
Kanarya' nın golcüsü Serhat Akın...
Newaslan!
Almanya kampını tamamlayan...
Kamerun Aslanı
Yönetim, Hagi' nin, "Defansa...
Juanfran harekatı
Kapıyı çalacaklar ...
İbrahim bu yıl Üzülmez
Del Bosque' nin en fazla şans...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.