Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
İbrahim bu yıl Üzülmez

Del Bosque'nin en fazla şans tanıdığı başarılı oyuncu, formasını sağlama almış gözüküyor.


Ali Güneş 2.
Mircea Lucescu'nun gözdeleri arasında yer alan İbrahim Üzülmez, alternatifsiz olmasının da etkisiyle Del Bosque'nin de vazgeçemediği oyuncular arasına ismini yazdırdı. Oynanan 6 hazırlık maçının 5'inde görev alıp, 441 dakika sahada kalan İbrahim, en çok forma giyen oyuncu oldu. İbrahim'i 4 maçta görev alıp, 300 dakika oynayan yeni transfer Ali Güneş izlerken, Ümit Aydın da 5 maçta, 299 dakika ile 3. sırada yer aldı.

Sergen kayıp
Yeni transferlerden Çağdaş ve kaleci Murat Şahin 270'er, Berkant 261, Veysel 251, Okan Buruk 240, Fatih ile Mustafa Doğan 212, İbrahim Akın da 197 dakika forma giydi. Del Bosque'nin her seferinde övgüyle bahsettiği Sergen Yalçın ise sakatlanması nedeniyle en az forma giyen futbolcular arasında yer alıp 3 maçta sadece 141 dakika oynayabildi. Partizan maçında sakatlanan Carew de sadece 10 dakika görev yapabildi.



Juanfran harekatı
Zayıf halka kim!
Beşiktaş Günlüğü
Söz Taraftarın
 
Köln Dankeschön
Frikikten iki gol atan Alman...
Akın Akın Serhat
Kanarya' nın golcüsü Serhat Akın...
Juanfran harekatı
Kapıyı çalacaklar ...
İbrahim bu yıl Üzülmez
Del Bosque' nin en fazla şans...
Skonto zor lokma
Başkan Atay Aktuğ Şampiyonlar...
İbo' ya 2 talip!
Trabzonspor' un yönetim kararı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.