Şampiyonluk için start veren bordo-beyazlılar, Abant Petro Clup'te çalışmalara başladı. Teknik direktör Ceviz, "Güçlü bir kadro kurduk. Bu kez başaracağız. İşimizi şansa bırakmayacağız" dedi.
Kartalspor, pençesini gösterdi. Bordo-beyazlılar, Abant Petro Clup Tesisleri'nde yeni sezon için start aldılar. Teknik direktör Mustafa Ceviz, bu sezon şansızlıklarını yenerek şampiyon olacaklarını söyledi. Güçlü bir takım kurduklarını belirten teknik adam, takımdan geçen sezon ilk 11'de oynayan tam 10 futbolcunun gittiğini, ancak bunların yerini doldurduklarını söyledi. Kartalspor'un yeni hocası Mustafa Ceviz, "Gidenlerin yerine birçok yıldız aldık. Maltepe'den Şenol, Kasımpaşa'dan Fatih, Ordu'dan Cengiz, Urfa'dan Soner, Zonguldak'tan Tugay, Divriği'den Bayram, Çubuk'tan Levent, Mardinspor'dan Murat, Ahmet, Ümit Yakın'ı renklerimize bağladık. Burada eksikliklerimizi tesbit edip ona göre transferler yapacağız" dedi.
ZİRVE BİZİMDİR Geçtiğimiz sezonda takımımın büyük şansızlıklar yaşadığını sözlerine ilave eden Mustafa Ceviz, "Takımı sürekli takip ediyordum. Talihsizlikler nedeniyle bir üst lige çıkamadı. Ancak. Bu sezon bu özlem bitecek. Elbirliğiyle bunu başarıp Zirvedeki yerimizi alacağız" diye konuştu.