* Emre ve Rivaldo 100. yılda mutlaka olmalı. Parayı sorun etmesinler, forma satışlarıyla o parayı fazlasıyla çıkarırlar. (D.Bakır'dan Onur ve Makay)
* Sen şampiyon olmasan da, Rivaldo'yu almasan da, Fener'i yenmesen de seviyoruz işte! Ama yine de Rivaldo iyi olurdu be! (Celal Bayar'lı Aslanlar)
* Sayın Başkanım, size yalvarırım şu Rivaldo'yu alın. Eğer coşkumuz Kadıköy'den duyulmazsa geri satarsınız. (ultra Aslan Eyüp)
* Sayın Başkanım, artık şu Rivaldo ve Dellas'ı alıp bizi 100. yılda Beşiktaş ve Fenerbahçe önünde utanç duruma düşürmeyin. (Serhat Göktaş)
* Emre ve Rivaldo 100. yılda mutlaka olmalı. Parayı sorun etmesinler, forma satışlarıyla o parayı fazlasıyla çıkarırlar. (D.Bakır'dan Onur ve Makay)
* Cimbom'a Rivaldo şart. Orta sahaya da Porto'da serbest kalan Sergio Concesaio alınmalı. (Sedat Özkan)
* Galatasaray'ın mutlaka Rivaldo'yu alması gerekiyor. Rivaldo oynamasa bile sahadaki duruşu karşımızdaki rakiplerin psikolojisini bozacaktır. (Murat Oğuz)
* Rivaldo ne pahasına olursa olsun takıma kazandırılmalı. Defansa Smertin Grgyera olabilir. Maçlarımızı Olimpiyat'ta oynayalım. (Özgürbey17)
* 100.yılda hezimet yaşamak istemiyoruz. Hemen bir 10 numara alınmasını istiyoruz. Rivaldo ve Dellas kesinlikle alınmalı. (Mehmet Yılmaz)
* Baskanımıza eve dönüş için teşekkürler. Şimdi sıra RİVALDO'da. Rivaldo'yu istiyoruz. (Murat)
* Tomas veya Dellas alınmalı. BAŞKAN BİZE RİVALDO'YU GETİR. (Mahir 54)