Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Trafiğe değil kalbine yenildi

Merkez Grubu'nun koyu G.Saraylı doktoru Feridun Özdingiş, Kanada'da geçirdiği trafik kazası sonrası eşinin kanlar içerisindeki görüntüsüne dayanamadı.


Merkez Grubu doktoru Feridun Özdingiş yıllık izni için gittiği Kanada'da ölüme yakalandı. Ağabeyinin işçi olarak çalıştığı Kanada'da bulunan Özdingiş Montreal şehir merkezini gezerken ağabeyinin kullandığı otomobilde eşi ve çocuklarıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Özdingiş'in de içinde bulunduğu araca otobanda arkadan tır çarpması sonucu araç şarampole yuvarlandı. Dünyada trafik kazalarının en az yaşandığı ülke olan Kanada'da meydana gelen bu olay sonrası Özdingiş, 4 ve 16 yaşındaki iki çocuğu kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ancak, eşi Feryal hanım başından ağır yaralandı. Eşine ilk müdahaleyi yapmak isteyen Dr. Özdingiş'in kalbi, eşinin kanlar içerisindeki bu görüntüsüne dayanamadı. Kalp krizi geçiren Özdingiş olay yerinde can verdi. Eşi Feryal hanım ise dün yoğun bakımdan çıktı. Feridun ağabeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.


Bravo Conçe
Dellas yattı, yatacak
Alemin kralı geliyor
İyi ki o vardı!
Rakip Çek şampiyonu Banik
İlk gün bin kombine...
Söz taraftarın...
G.Saray günlüğü
 
Futbol Federasyonu ve bir sosyal iktidar
Hayretler içersinde kaldım. Bir yaşıma daha girdim. Hangi dağda kurt...
Kanarya, bu ne yaa!
Hazırlık maçlarında hasılatın...
Kampta ilk gerginlik
F.Bahçe Almanya kampındaki...
Değişemem
Sık sık ' riskli oynadığı' ...
Orta yaptırmayın
Del Bosque, taktik idmanında...
Rotam Avrupa
Yazarımız Günen' e kampın son...
Başbakan veda için gün...
Lemi Çelik' in jübilesi 24 Temmuz'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.