Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     

Bu nasıl Toraman!

Ayak bileği yan bağlarındaki zorlanma nedeniyle idmanlara çıkamayan İbrahim Toraman'ın, çalışmalara İstanbul'da başlayabileceği öğrenildi.


Beşiktaş'ın G.Antep'ten büyük umutlarla transfer ettiği İbrahim Toraman (, soyadına yakışmayan bir dönem yaşıyor.. Sağ ayak bileğindeki burkulma nedeniyle yan bağlarında aşırı zorlanma olan ve önceki gün çekilen MR'ının ardından 1 hafta pasif dinlenmeye alınan Toraman'ın çalışmalarına İstanbul'da devam edebileceği ifade edildi. İbrahim Toraman da "Takımdan geri kalmak beni kahrediyor. Kafa olarak hiç rahat olamıyorum" diye isyan etti.

SERGEN ÇOK FARKLI
DEL Bosque üç kez tatlı-sert uyarmıştı Sergen'i.. İlkinde yağmurluk giydi diye, ikincisinde otelde çalışıyor diye, üçüncüsünde ise boştaki arkadaşına pas atmıyor diye.. Aynı Del Bosque'nin her fırsatta "O, farklı meziyetleri olan biri" dediği Sergen'i şimdi görenler ise gözlerine inanamıyor. Avusturya kampında 3 kilo daha vererek 83 kiloya düşen Sergen müthiş bir çalışma temposu sergilerken, otoriteler "Sergen de anladı ki, forma bu yıl pahalı" demekten kendilerini alamıyorlar.



Değişemem
Orta yaptırmayın
Eyfel Kulesi Kartal'ın...
Dursun ormanda
Beşiktaş günlüğü
İsyanımız adaletsizliğe
 
Voleybolsever Atatürk
Ulu Önder' in spor sevgisinden bahsetmiş, zaman zaman da voleybol...
Kanarya, bu ne yaa!
Hazırlık maçlarında hasılatın...
Kampta ilk gerginlik
F.Bahçe Almanya kampındaki...
Değişemem
Sık sık ' riskli oynadığı' ...
Orta yaptırmayın
Del Bosque, taktik idmanında...
Rotam Avrupa
Yazarımız Günen' e kampın son...
Başbakan veda için gün...
Lemi Çelik' in jübilesi 24 Temmuz'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.