Daha Güzel olabilirdi Slovenya'da yapılan Avrupa Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nın son gününde, finalde mücadele eden 96 kiloda Atilla Güzel, sakatlanınca gümüş madalyada kaldı. Karşılaşmanın 5. dakikasında sakatlanan ve devam edemeyeceği anlaşılan Güzel yenik sayılırken, Yunanlı Tounousidis altın madalyanın sahibi oldu.
Buruk ama gururlu Dünya futbolunu sarsan Belçikalı Jean Marc Bosmann, iki farklı duyguyu bir arada yaşadığını söyledi. Bosmann, meslektaşlarına önemli kazançlar sağladığı için onur duyduğunu belirtirken, büyük mücadeleden kendisi adına çok fazla bir şey elde edemeden çıkmış olmanın hayal kırıklığını yaşadığını ifade etti.
Yelken ustaları hazır İki yıldır Sabah Gazetesi'nin desteğiyle yapılan Türkiye'nin 1 numaralı yat yarışı Sabah Deniz Kuvvetleri Kupası için geri sayım sürüyor. 23 Temmuz'da Çengelköy'den start alacak yarış için yelkenciler son hazırlıklarını yaparken, geçen yıl 48 ekibin katıldığı organizasyona bu yıl ilginin daha da fazla olması bekleniyor. Yine Sabah sponsorluğunda düzenlenecek Çakabey ve Doğu Ege Yat Haftası yarışları da heyecanın 2. ayağını oluşturacak.
Zeugma'yı dünya tanıyacak Zeugma Antik Kenti'ni barındıran Birecik Barajı, su sporlarına açılıyor. Su Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Kemal Tatar, "Su sporları etkinlikleriyle Zeugma'yı tüm dünyaya tanıtabiliriz'' dedi. Tatar, yapılacak incelemelerin ardından Birecik'te su sporları yapılıp yapılmayacağına karar vereceklerini kaydetti.
Yüzücü değil Bakan Asya'dan Avrupa'ya Uluslararası Boğaziçi 2004 Yüzme, Kürek ve Yelken Yarışları, İstanbul'da yapıldı. İki kıta arasında yapılan tek yarış olma özelliğini taşıyan organizasyonda 1 numaralı bone ile mücadele eden Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, 46-50 yaş grubunda birinci olarak yüzmedeki başarısını gösterdi.
Kıbrıs için tırmandılar Kıbrıs Barış Harekatı'nın 30. yıldönümü anısına, Kayseri'de 29 dağcı, Erciyes'in zirvesine tırmandı. Aralarında 12 komandonun da bulunduğu 29 sporcu, dün sabah zirveye ulaşırken, Kıbrıs şehitleri ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulundular. Tırmanış ekibi, zirvede 1 saat kaldıktan sonra inişe geçti.
Bursa Rallisi Yazıcı'nın Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Yeşil Bursa Rallisi'nde Serkan Yazıcı birinci oldu. 53 aracın katıldığı yarışı 25 araç tamamlayabilirken, Adnan Saruhan 2., Volkan Işık 3. sırayı aldı. Türkiye Ralli Şampiyonası, 20- 21 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da "Hitit Rallisi'' ile devam edecek.