Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Emre


* Beşiktaş ısrarcı... Temas sürüyor. 1 yıl kiralamak istiyor.

* Milan paralı... 12 milyon euro'- yu bastırıp almak istiyor.

iLLE DE JUAN OLSUN
DEL
Bosque, ortanın soluna Celta Vigolu Juan Fran'ı istiyor... Yönetim Emre'nin durumu netleşir netleşmez bu transferi bitirecek... Chelseali Geremi ise yedekte tutuluyor.


***

Favori Juanfran

Beşiktaş, Del Bosque'nin ısrarla istediği Celta Vigolu Juanfran'ı bitirmeye çalışıyor. Olmazsa Emre Belözoğlu, Geremi veya Vicente'den biri alınacak.

İLK TERCİH İSPANYOL
ORTA sahaya bir transfer daha yaparak yeni sezonda eksiksiz girmek isteyen Beşiktaş'ın listesinin ilk sırasında Juanfran olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2 sene Valencia'da 41 maçta görev yapan ve ardından 1999'da Celta Vigo'ya transfer olan Juanfran halen bu takımın formasını giyiyor. 126 maçta 6 gol atan Juanfran 11 kez İspanya Milli Takımı'nın formasını giydi. Juanfran'ın kontratı 30 Haziran 2005'te bitiyor. İspanyol futbolcuyu ısrarla isteyen ismin ise Del Bosque olduğu öğrenildi.

SÜRPRİZ İSİM EMRE
KARTAL'IN transferini düşündüğü ikinci isim ise Emre Belözoğlu.. G.Saray'ın da renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği yıldız futbolcunun durumu ise biraz karışık. Beşiktaş, Juanfran olmazsa Emre'ye yönelecek. Ancak Milan kulübünün Emre için "Gerekirse onu bonservisiyle alırız" açıklaması bu transferi zora sokuyor. Ancak İnter kulübü, Milan'ın 10 milyon euro'luk teklifine "hayır" diyerek, Beşiktaş'ın Emre konusundaki ısrarının sürmesini sağladı. Emre'yi Milan dışında Arsenal ve iki Avrupa kulübü daha almak istiyor.

GEREMİ DE LİSTEDE
BEŞİKTAŞLI yöneticilerin her ihtimali gözönünde bulundurarak, Bosque'nin "Afrika'nın en iyi oyuncusu" diyerek övdüğü Geremi'yle görüşmeleri sürdürdükleri öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun ise Türkiye'ye dönme konusuna fazla sıcak bakmadığı ve "Kulübüm şu anda beni takımda tutmak istiyor. İngiltere'den de bazı teklifler var. Ancak ben şu an için onlara olumsuz yanıt verdim. Ama kamp sonrası Chelsea'yle yollar ayrılırsa, Beşiktaş'ı düşünürüm" dediği ifade edildi. Bu arada Valencialı Vicente de takibe alındı.



İşte Carew Gerçeği
Veysel Aramızda
Beşiktaş Günlüğü
 
Del Bosque felsefesi
Beşiktaş, Avusturya ve Almanya kamplarında gerçekten çok iyi...
Fatih Akyel savaş açtı
Canaydın' ın "Kapımız kapalı"...
Kimseye acımam!
Daum tatlı-sert uyarılarını...
İşte Carew Gerçeği
Dünyaca ünlü Türk menajer Ceylan...
Veysel Aramızda
16' da Hassan' la öne geçen...
İşte Trabzon bu
Almanya' daki 6. hazırlık maçında...
Uzaktan imha
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.