Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     

Ahmed Hassan attı... Veysel attı... Beşiktaş kazandı: 2-1


Beşiktaş'ın İspanyol patronu Vicente Del Bosque; 1860 Münih maçında sahaya, isimleri gidecekler listesinin etrafında dolaşan Emre Aşık, Ümit Aydın, Yasin Sülün ve Sinan Kaloğlu gibi oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro sürdü.

***

Veysel Aramızda

16'da Hassan'la öne geçen Kartal, 39'da Costa'nın beraberlik sayısına engel olamadı. Son sözü +91'de Veysel söyledi Beşiktaş, Alpen Cup'ta Bundesliga'dan geçen sezon düşen 1860 Münih'i yenip turnuvayı 3. bitirdi.

Beşiktaş'ın İspanyol patronu Vicente Del Bosque; 1860 Münih maçında sahaya, isimleri gidecekler listesinin etrafında dolaşan Emre Aşık, Ümit Aydın, Yasin Sülün ve Sinan Kaloğlu gibi oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro sürdü. Beşiktaş zayıf rakibi karşısında özellikle ilk yarıda üstün oynadı. İbrahim Akın, Pancu, Çağdaş ve Sinan göze batan oyunculardı. 7.dakikada Fatih Sonkaya'nın sağdan vurduğu sert şut yandan dışarı gitti. 12 ve 13'üncü dakikalarda Pancu'nun kullandığı iki serbest atıştan sonuç alınamadı. 16.dakikada Beşiktaş'ın golü geldi. Pancu iki rakibiyle mücadele ederken top A.Hassan'ın önünde kaldı. Mısırlı oyuncu sert ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0..

Savunma yine seyretti
Bundan sonra atak üstünlüğünü eline alan Beşiktaş; Ümit Aydın, Sinan ve yine Pancu'yla yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 38. dakikada Münih'in kullandığı kornerde Beşiktaş kalesinde golü gördü. O dakikaya kadar savunmanın seyrettiği bütün hava toplarını tek yumrukla uzaklaştıran kaleci Murat Şahin; bu kez terüddüt etti, kalesinden çıkmadı ve Emre Aşık da zamanlama hatası yapınca Costa kafayla maçta eşitliği sağladı: 1-1.. Del Bosque, ilk yarıda varlık gösteremeyen Emre'nin yerine Mustafa Doğan'ı, "Adım Hıdır, halim budur" diyerek hep vasatın etrafında dolaşan Ümit Aydın'ın yerine genç Serdar'ı, attığı gol dışında çok etkili olmayan A.Hassan'ın yerine de Okan Koç'u alarak ikinci yarıya başladı. İspanyol hoca daha sonra Veysel, Berkant ve Kaan'ı da sahaya sürdü.

Sinan yine hovardaydı
46.dakikada İbrahim Üzülmez'in şutu yandan dışarı gitti. 47'de Lehmann'ın sert şutu Beşiktaş kale direğini sıyırdı. 55'te Agostino'nun şutu da Murat Şahin'de kaldı. 82'de yine Üzülmez sıfırdan topu penaltı noktasına çıkardı, Sinan mutlak golü kaçırdı. 88'de Berkant soldan indi. Çıkardığı topa ayak koyan Veysel golüyle skoru 2-1'e getirdi. Beşiktaş bu galibiyetle turnuvayı üçüncülükle bitirmeyi başardı.



İşte Carew Gerçeği
Favori Juanfran
Beşiktaş Günlüğü
 
Del Bosque felsefesi
Beşiktaş, Avusturya ve Almanya kamplarında gerçekten çok iyi...
Fatih Akyel savaş açtı
Canaydın' ın "Kapımız kapalı"...
Kimseye acımam!
Daum tatlı-sert uyarılarını...
İşte Carew Gerçeği
Dünyaca ünlü Türk menajer Ceylan...
Veysel Aramızda
16' da Hassan' la öne geçen...
İşte Trabzon bu
Almanya' daki 6. hazırlık maçında...
Uzaktan imha
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.