Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Haber Hattı


Açılın, Lance geliyor
FRANSA
Bisiklet Turu'nda dağ etapları ile birlikte Lance Armstrong da ağırlığını hissettirmeye başladı. 197.5 km'lik Castelsarrasin- La Mongie etabını İtalyan Ivan Basso kazanırken ikinci olan Armstrong, genel klasmanda da ikinciliğe yükseldi. ABD'li efsane ile sarı mayoyu hala koruyan Fransız Thomas Voeckler arasındaki zaman farkı 5 dakika 24 saniyeye indi.

Baba-kız yelken başında
SABAH
Gazetesi sponsorluğundaki Deniz Kuvvetleri Kupası 23 Temmuz'da başlayacak. Yarışa, doktor Şinasi Numan ile kızı Pelin birlikte katılacak. ABD'de ekonomi eğitimi gören 21 yaşındaki Pelin Numan, filonun en genç kaptanı. Calypso 2 isimli tekneyle geçen sene üçüncü olan Şinasi Numan, "Bu kez hedef 1.'lik" dedi.

Görev Stoitchkov'un
BARCELONA'NIN
eski bulgar futbolcusu Hristo Stoitchkov, Bulgaristan Milli Takımı'nın başına geçiyor. ABD'de bulunan Stoitchkov'un, 4 yıllık imza için 22 Temmuz'da Sofya'ya gideceği belirtildi.

Marion Jones, Olimpiyat'ta
ABD'Lİ
atlet Marion Jones, 100 metrede alamadığı Atina vizesini uzun atlamada cebine koydu. Jones, Sacramento'da yapılan Amerikan Olimpiyat takımı seçmelerinde 7.11'lik atlayışıyla ilk sırayı aldı. Hafta sonunda 200 metrede de şansını deneyecek olan Jones, "Galiba bu kez motive olmayı başardım" diye konuştu.

Konya'dan Kamerun'a...
GEÇEN
yıl İsveç'te Stockholm IF kulübünü satın alan 42 yaşındaki Konyalı Recep İnekçi (42), teknik direktörlük teklifi aldığı bir takımla görüşmek üzere gittiği Kamerun'da da Markos FC Manyo takımını satın aldı. İnekçi, Anadolu kulüplerine ucuz ve kaliteli futbolcu kazandırabilmek için takım satın aldığını söyledi.

2 zafer, 2 yenilgi
3.
Avrupa Plaj Hentbolu Antalya'nın Alanya İlçesi'nde devam ediliyor. Erkek Milli Takımı, Kıbrıs Rum Kesimi'ni 2-1 mağlup ederken, Rusya'ya 2-0 yenildi. İlk maçında Sırbistan Karadağ'a 2-0 yenilen Bayan Milli Takımı ise ikinci karşılaşmasında İtalya'yı aynı skoryla devirmeyi başardı.

Yeşil Bursa Rallisi başlıyor
TÜRKİYE
Ralli Şampiyonası'nın dördüncü ayağı olan 29. Hyundai Yeşil Bursa Rallisi bugün start alıyor. 54 aracın kayıt yaptırdığı organizasyonun teknik kontrolü Hyundai Sercem Plaza'da (İzmir Yolu üzeri) dün akşam gerçekleştirildi. Ralli yarın öğle saatlerinde son bulacak.



Kathy Hayrına soyundu
Bronz adam Selo
Binnaz'ın gözyaşları
Parayla saadet oluyormuş
İlker Sarıer:...
Potadan Haberler
 
Mutabakat şarttır
Önümüzdeki hafta içinde federasyon seçimleri artık yapılacak. Daha...
Fatih Akyel savaş açtı
Canaydın' ın "Kapımız kapalı"...
Kimseye acımam!
Daum tatlı-sert uyarılarını...
Son aday Di Biagio
10 numara arayışını sürdüren...
Ergün' ün tapusu bizde
G.Saray' ın serbest kalan milli...
İşte Carew Gerçeği
Dünyaca ünlü Türk menajer Ceylan...
Veysel Aramızda
16' da Hassan' la öne geçen...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.