Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Haber Hattı


Kandemir 2 yıl daha Kaf-Kaf
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'da, antrenör Ahmet Kandemir ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kandemir, imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon kadrolarının dar olmasına karşın başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Geçen sezonki mücadele ruhunu, bu sezon da salona yansıtacağız" şeklinde konuştu.

Rüya biletler satışa çıkıyor
ATİNA Olimpiyatları öncesindeki son hazırlık kampını 7-12 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da yapacak ABD Basketbol Milli Takımı'nın, Türkiye ile 8 ve 10 Ağustos tarihlerinde oynayacağı 2 özel maçın biletleri satışa çıkıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak maçların biletleri önümüzdeki hafta satışa çıkıyor. Biletler 30 ile 105 milyon lira arasında değişiyor.

Kartal, 26 Temmuz'da uçuyor
GEÇTİĞİMİZ sezonu 3. bitiren ve play-off'ta yarı finalde elenen Beşiktaş, çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. Basketbol şube menajeri Zeki Can, bu amaç doğrultusunda 2004-2005 sezonu hazırlıklarına 26 Temmuz'da başlayacaklarını söyledi. Can, "Ağustos'un ilk haftasında yabancı oyuncularımızın da katılımıyla çalışmalarımızı tam kadro sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Twigy'den kış modelleri
TWIGY'NİN 2004 Sonbahar-Kış ürünleri, 4. AYMOD Fuarı'ndaki ziyaretçilerin ilgisiyle karşılaştı. Futbolseverlerin tutkunu olduğu Taraftar terliklerinden, kızların sevgilisi Barbie'ye, gençlerin favorisi De Fonseca'dan, çocukların bayıldığı Fisher Price ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip Twigy standına katılım yoğundu. Fiyatları ise 10 ile 30 milyon arasında değişiyor.

Bayanlar iyi, erkekler kötü
GENÇ Bayanlar Avrupa Basketbol Şampiyonası final grubu ilk maçında İsrail ile karşılaşan Türkiye, salondan 77-59 galip ayrıldı. Genç Bayanlar, bugün Bulgaristan ile karşılaşacak. İspanya'nın Zaragoza kentindeki Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası finallerinde ise Türkiye, ilk maçında İsrail'e 69-59 yenildi. Genç Erkekler bugün 20.00'de Yunanistan ile oynayacak.

Yıldız Milliler'e zor rakipler
YUNANİSTAN'DAKİ 18. Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk tur maçlarını lider olarak kapatan Türkiye'nin, çeyrek final grubundaki rakipleri belli oldu. Yıldız Milli Takımımız; Slovenya, Litvanya ve Yunanistan ile eşleşti. İlk iki sırayı alacak takımlar yarı finalist olacak. Türkiye grubundaki ilk maçını bugün 14.30'da Litvanya ile oynayacak.



Fiorentina 'Terim' diyor
Yılın hocası Ziya Doğan
Şirketleri solladılar
2012 Olimpiyatı!
Erman Kunter:...
Çocuklarınıza tenis...
 
Bu ayıp hepimizin
Federasyon seçimlerine 12 gün kaldı ama hala üzerinde konsensus...
Paramparça
Yabancı kaleci ısrarı hem Volkan'...
Kaptandan Alex Da At
Brezilya' nın kaptanı Fenerli...
Hagi' nin ince hesabı
Otoriteler Rumen Hagi' nin,...
Gallardo' dan önce diz...
Arjantinli' nin kulübü River Plate...
Beşiktaş 11' i buldu
Yıllık 2 milyon 250 bin dolara '...
Kartal' da transfer bitmez
Carew' i kadrosuna katan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.