Sarıyer'de üç kez ertelenen kongre bugün yapılıyor. Lacivert-beyazlılarda Engin Keçeli, Adnan Albayrak, Yaşar Ahçıoğlu ve Haşmet Murşit başkanlık için aday gösterilen isimler.
Daha önce 3 kez ertelenen Sarıyer Spor Kulübü Genel Kurul Toplantısı bugün yapılıyor. Lacivert-beyazlılarda Engin Keçeli, Adnan Albayrak, Yaşar Ahçıoğlu ve Haşmet Murşit başkanlık için aday gösterildi. Kulübe destek için söz veren Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, "Elimden gelen herşeyi yapacağım. Sarıyer sahipsiz değil. En kısa zamanda yeni seçilecek başkanla birlikte çalışmalara başlayacağım. Seçilecek yönetime desteğim sonuna kadar sürecek" dedi.
İŞİMİZ ÇOK ZOR Sarıyer'in değişmeyen genel kaptanı Eyüp Odabaşı, bu kez başkanı mutlaka seçeceklerini belirterek, "Çok geç kaldık. Ne iç, ne de dış transferde görüşme yapamadık. Futbolcular beklemede. Kimseye sözler veremiyoruz. Elimizdeki futbolcuları kaçırmak istemiyoruz. Şu an 4 adayımız var. Bunlardan biri mutlaka seçilecek. Belediye başkanımız başkanlığı kabul etmedi. Ancak yardım sözü verdi. Sarıyer'e mutlaka birilerinin sahip çıkması gerekiyor. Yoksa kanadımız kırılacak" şeklinde konuştu.
Tarık ÇALDIRAN