31 Temmuz 2016 | Pazar

Zamana ihtiyaç var

Gerasdorf ile oynanan ilk maç çok kıyas alınacak bir müsabaka değildi. Macaristan 3. Lig takımı Györi de her ne kadar Trabzonspor'un ayarında gözükmese de özellikle ilk 45 dakikalık bölüm dengeli geçti. Yusuf'un ilk golünü saymazsak, çok fazla istediklerini yapan bir takım göremedik. İleride topu tutmakta zorlanan Trabzonspor'un savunması ve uzun bir sakatlıktan sonra sahada dönen Onur, daha diri gözüktü.

Sakatlık dönemini atlatan Ekici ise istediklerini yapamamanın verdiği gerginlikle oynarken, Yusuf ve Güray sahanın iyileri arasında. Henüz hazırlık maçlarının yeni başladığını var sayarsak, oynanmak istenen ofansif futbolun çok daha olgunlaşması gerekiyor. Özellikle de geçen yılki farklı yenilgiler ve coşkusuz futbolu unutmak isteyen taraftarların bu sezon öncesi takıma biraz daha sabır göstermesi gerekiyor. Çünkü henüz takviyelerle güçlendirilmeyen bu takımın performansını eleştirmek için biraz erken. Yine de hazırlık maçı da olsa Yusuf Erdoğan'ın iki golüyle kazanılan maç moral açısından iyi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor