02 Ocak 2015 | Cuma

Kendini bilerek oynamak

Farklı mağlubiyetin ardından Trabzonspor'un karşısında çok farklı bir Manisaspor vardı. Her iki takımın da kazanma hırsı futbolun güzelliği olarak ön plana çıkarken, Manisaspor'un sert oyununa karşı, Trabzonspor'un kontrollü oyunu dikkat çekti ilk dakikalarda.
Ancak iki takım arasındaki kalite farkının belli olması da çok uzun sürmedi.
İlk maçtaki farklı mağlubiyetin ardından saldırgan bir futbol oynamaya çalışan Manisaspor'un bu açık futbolu da aslında Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürdü. Hızlı oyuncularıyla açık futbol oynayan Manisaspor defansının arkasına iyi sarkan Fırtına önce Serdar ardından ise Yatabare ile iki farklı öne geçti.
Sanırım, Manisalı oyuncular bu golleri 'Karşındaki rakip Trabzonspor' uyarısı olarak yorulmamış olacak ki kendilerini bilerek oynamaya başladılar.
İlk maçtaki attıkça atmak isteyen görüntüsünden uzak bir futbol sergileyen Trabzonspor, bu kez daha çok pas yapıp organize atak geliştirmeye çalışan bir görüntüye büründü.

Serdar, Özer ve Mehmet

Bu dakikalarda da pas trafiği sıklaştı ama atakların organize geliştiğini söylemek pek mümkün değil. Sonuç olarak Trabzonspor, 9-0'ın rövanşında 2-0'lık skorla kazansa da futbol olarak beklenen görüntüyü sergileyemedi.
Serdar Gürler, Özer ve Mehmet ise dikkat çeken isimler olmayı başardı. Eskişehirspor karşısında yokluğu hissedilen Ekici, orta alanda daha rahat paslaştığı Özer ve Soner ile birlikte dinamo gibi çalışmaya başladı. Esas mevkisi forvet arkası olmasına rağmen bir sağ kanatta, bir sol kanatta oynayan Özer Hurmacı, ayrıca parantez açılması gereken isimlerden birisi. Bu sezon istatistiklerde takımın en çok koşan oyuncular arasında hep ilk sıralarda yer alan Özer'in azmi ve ruhu aslında tüm oyunculara gerekli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor