28 Eylül 2023 | Perşembe

İnadına hezimet!

Şenol Güneş Beşiktaş'ta görev yaptığı iki dönemde ne zaman bazı oyuncularda gereksiz yere ısrar ettiyse bir çuval gereksiz puan kaybetmiştir. Hocanın bir zamanlar Quaresma takıntısı vardı şimdi Cenk Tosun!.. Beşiktaş'ın üç sezondur oynadığı oyun belli… Sağ kanatta set oyununa yatkın Ghezzal olduğu için diğer kanatta mutlaka hızlı bir oyuncu kullanıldı. Kimi zaman N'Kouduo, kimi zaman bir başkası… Futbolun gerçeği bu. Bu gerçeğe kafa atarsanız, kendinizi sakatlarsınız, rakibi değil!... Niyetiniz oynayan takım olmak ise mevcut şartlarda kadroya ilk yazacağınız isim Rashica'dır. Şenol hoca bunu yapmak yerine ısrarla Cenk Tosun'dan sol kanat icat etmeye kalkıyor.

Cenk Tosun'u sola koyduğunuzda hem olduk, olmadık yerde içeri girip Aboubakar'ı bozuyor, hem de soldaki işini hiç ama hiç yapamıyor. Resmen iki kişi eksik oynuyorsun yani. Matematik bu, on bir kişilik takımda iki kişi oyundan düştüğünde Chemberlain, Ghezzal ağızlarıyla kuş tutsalar ön tarafta işler iyi gitmez, gitmiyor da. Bir değil, iki değil, her maç olan bu… Peki bu inat niye!? Adanademirspor'un kalesine üçüncü kalecisi geçmiş. Güneş doğruları yapsa galibiyet işten bile değil. Ancak bir yanlış tercihi tüm takımı bozdu vesselam. Yenilen goller de garip. Mert Günok, çok rahat kurtarabileceği iki şuta da havuza atlar gibi yüzü koyun atladı! İki eliyle birden uzanmaya çalıştı ki, en acemi kaleci bile yapmaz bunu. Hasta mıydı, yoksa yorgun mu anlamadım. Sakatlanıp çıkması da kafamı karıştırdı. Kim bilir belki de sakat sakat oynadı çocuk! Öbür taraftan Adanademirspor iki şutla maçı kotardı, Emre ve Yusuf'un golleri de pastanın kreması oldu. Tebrikler. Sonuç olarak hezimettir bu! Tersten tarih yazmaktır! Başkaca açıklaması da yoktur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor