11 Eylül 2016 | Pazar

Barça diyorum

Beşiktaş bu sezon çok farklı hem oyun sistemi, hem kadro kalitesi ve derinliğiyle. Gökhan İnler, Talisca ve Caner'in çok büyük katkı yapacakları… Karabük maçında da farklı bir manzara olacağını sanmıyorum. Karabükspor tıpkı Gaziantepspor gibi ligin iyi takımlarından biri, dolayısıyla hafta içi oynanan özel maçın bir benzerini cumartesi günü izleriz diye düşünüyorum..
Abarttığımı düşünenler olabilir ama Beşiktaş'ı çok yakından takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim; bu takımı yenmek ligdeki hiçbir rakip için kolay olmaz. Özellikle de Vodafone Arena'da maç kazanmak şöyle dursun, puan almak bile kolay kolay kimseye nasip olmaz.." Yukarıdaki cümleler, geride kalan Perşembe günü yazdığım ve "Türkiye'nin Barça'sı" başlıklı yazıdan.
Şimdi söyleyin bakalım, abartmış mıyız? Hayır, abartmadım!..
Gökhan İnler, Caner ve Talisca oyunun yönünü her an değiştirebilecek oyuncular. Tolgay, Ozi, Caner, Gökhan İnler arasındaki paslaşmalar bildiğin tiki taka. Şenol hoca ilk on bir de Olcay, Ömer ve Cenk gibi alternatif oyunculara şans verdi. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle ideal onbir bulundu. O kadroya yerine göre Atiba ve Quaresma katılır, hepsi bu.
Beşiktaş koşuyor, rakibe top göstermiyor, inanılmaz seri paslaşmalarla rakibin başını döndürüyor. Dün Cenk ve Ömer açtılar perdeyi, sonra Ozi… Harcanan emekleri skor tabelasına yansıtacak müthiş bir kalitesi var Beşiktaş'ın. Bir de Şenol Güneş gibi muhteşem bir teknik adamı.
Çok fazla söze gerek yok, bu takım benim söylediğim "Türkiye'nin Barcelonası" lafını, bu sezon herkese söyletir.
Görünen köy kılavuz istemez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor