31 Temmuz 2016 | Pazar

Öz güven

Beşiktaş gemisi geçen sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkmış ve hedefine varmayı da başarmıştı.
Kartal bu sezon vites yükselteceğinin sinyallerini kamp boyunca verdi.
Eibar'a karşı izlediğimiz Beşiktaş harika bir görüntü koydu ortaya. Rakibine neredeyse top göstermeyen, savunma hattında hazırlık paslarını 'hedefe yönelik' yapan Kartal rakip sahada istediği 'arızayı' gördüğü anda savunma arkasına sarkıyor. Bu sezon benzer pozisyonları çok göreceğimizden eminim.
Orta çizgiye yanaşan savunmada dört oyuncu çizgi halinde paslaşırken Tolgay on metre önde çıkıp rakibin dengesini bozuyor, tem tersi bir görev tanımına sahip Marcelo ise duruma göre geri çıkıp arkadaşlarına pas rahatlığı sağlıyor. Bu görüntüyü tüm antrenman ve maçlarında gördük.
Şenol hoca topu bu şekilde kontrollerinde tutan oyuncularından bazen uzun toplarla kanatları, bazen de aşırtma toplarla Cenk ve gole dönük orta saha oyuncularını rakip defansın arkasına sarkıtıyor.
Yani, yanisi şu; geçen sezondan çok daha öz güvenli ve artık oyunu tutmayı da bilen bir Beşiktaş geliyor. Hedef sadece lig değil Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde de boy göstermek istiyor.
Şu andaki görüntü olumlu bu kadroya Quaresma ve Gökhan Gönül başta birçok önemli oyuncunun daha katılacağını da düşünürsek "Bu Beşiktaş'tan korkulur" dememiz gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor