05 Temmuz 2016 | Salı

Gomez, Eto’o!

Beşiktaş'ta menajer vesayeti olmaması için başlattığımız mücadele sürüyor. İşini düzgün yapan menajerler istisna, bu alem gerçek bir bataklık gibi. Günlerdir, hem de yazılı olarak gelen ihbarların, yağan belgelerin haddi hesabı yok. Önce bu belgelerin sağlamlığı kontrol edilecek sonra da gereken yapılacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Birçok soru var, soruların başında da Fabricio transferini kimin yaptığı geliyor.
Bu konuda Erdal Torunoğulları'nın yapacağı açıklamalar sonrasında netlik kazanacak diye düşünüyorum.
Şimdilik o açıklamalara kadar nokta diyorum, devamı Allah'ın izniyle daha sonra gelecek.

Algı operasyonu
Bu arada, bu satırların yazarını bilen bilir, Otizmle mücadele eden dernekler başta, tüm engellerle mücadele eden biriyim.
Birçok engel tanımayan koca yürekli çocuk bunun şahididir. Hayatımda, kimsenin engeliyle alay etmedim, etmem de. Çünkü bilirim ki, kınadığını yaşamadan ölmez bir Müslüman, o nedenle kimseyi kınamam.
Bunları şunun için yazıyorum, birlikte telefonla katıldığımız yayında söyleyecek lafı kalmayan Ahmet Bulut, benim "Soruları duyunca kekelemeye başladın" lafım üzerinden algı operasyonu yaptı. Ben o lafı soruların ağırlığını ve bunun karşısında düşülen çaresizliği anlatmak için kullandığımı yayında da söyledim zaten.
Ancak Bulut çaresiz kalmış ve işin bu tarafını kullanmaya kalkmıştı.
Oysa ben kendisinin kekeme olduğunu dahi bilmiyordum. Olsun yine de bu konuda gerçekten gönlü kırıldıysa özür dilerim. Kibir bizden uzak olsun.

Mario önemli bir silah
Gelelim Mario Gomez olayına.
Malum internetteki fotoğrafını değiştirip bir mesaj yolladı. Bundan sonra nasıl olur bilinmez. Ancak 21 Nisan'a kadar opsiyonu olan Beşiktaş'ın bu fırsatı kaçırmış olması inanılır gibi değil.
Umalım ki bundan sonra hata yapılmasın çünkü Beşiktaş'ın sistemini düşündüğümüzde en önemli silah Gomez'dir. Gomez yeni sezonda da mutlaka kadroda bulunmalıdır. Bunu makul şartlarda başaranı alkışlarım, başaramayan ise nedenini açıklamak ve kamu vicdanını rahatlatmak zorundadır.
Hep eleştiri yapacak değiliz ya şimdi biraz da güzelliklerden bahsedelim...
Messi ve Ronaldo'nun 'hayır yapma' konusundaki yarışlarını keyifle izler onlar için dua ederim. Bizim futbolculardan Mehmet Topal ve sevgili eşi de bu konuda inanılmaz güzel bir örnek teşkil ediyorlar. Volkan Demirel'in öncülüğünde Fenerbahçeli futbolcuların Soma'daki aileler için yaptıkları beni bu konuda umutlandıran güzelliklerden. Keza Beşiktaşlı oyuncuların milli takım primlerini hayır kurumlarına bağışlamaları da öyle.

Teşekkürler Eto'o
Ligimizdeki yabancılardan biri de hayır yapma konusunda Messi ve Ronaldo ile yarışır durumda... Doğduğu, büyüdüğü toprakları ve çaresiz çocukları unutmayan Samuel Eto'o'dan bahsediyorum.
16 Temmuz'da Allah'ın izniyle muhteşem bir organizasyonla yine yüzlerce çocuk için umut olacak Eto'o. Detayları yakında kamuoyuna duyurulur. Ben şimdilik 16 Eylül'de Antalya'dan Dünya'ya "Çaresiz insanlar yalnız değildir. Kimsesizlerin de kimseleri vardır!" mesajı verileceğinin altını çizmek istiyorum. Yaptıkları iş her ne olursa olsun, yaşadıkları dünyaya duyarlı, Rabbena hep bana demeyen, özellikle çocuklar için bir şeyler yapmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.
Bu vesile ile senden de Allah razı olsun Eto'o, seni zaten seviyorduk şimdi gönlümüze taht kurdun.
Evet mübarek Ramazan geldi geçti, bugün bayram. Müslüman aleminin mübarek Ramazan bayramını en iyi dileklerimle kutlarken herkese ortak çağrım şudur; bayramda çocukları sevindirmeyi unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor