03 Temmuz 2016 | Pazar

G Geldi, M Gider!

Gökhan Gönül konusunda bu sütunlardan verdiğimiz tüm haberler, yaptığımız tüm analizler yüzde yüz doğru çıktı. Kaynaklarımız bizi yanıltmadı çok şükür. En son, yine Türkiye'de ilk olarak bu sayfalarda "Bitti" diye duyurduk, ardından imzaların atıldığını yine önce Fotomaç okurları öğrendi, ne mutlu bizlere. Bu vesileyle bir kez daha, tıpkı bir ay önceki başlığı buraya atıyorum; Hoşgeldin Gökhan Gönül. Evet bu büyük bir transfer ve Beşiktaş yönetimini kutluyorum. Gerçekten önemli bir hamle yaptılar, hem rakibi zayıflattılar hem Beşiktaş'ı güçlendirdiler.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Şu anda transferden sorumlu yönetici Umut Güner oldu, dolayısıyla bu başarı için öncelikle bu kardeşimizi kutlayalım.
Ardından gelelim asıl meseleye. Yani yabancı transferlere ve Gomez olayına.
Artık Erdal Torunoğulları bu işlerde yok, çünkü yetki Umut Güner'e verildi ve Torunoğulları pasifize edildi. Başkan Orman böyle takdir etti, peki biz şaşırdık mı? Hayır!
Çünkü başta Ahmet Bulut ve Metin Korkmaz olmak üzere bazı menajerlerin Torunoğulları'ndan çok şikayetçi olduklarını defalarca söyledik, yazdık. Sonunda menajerler Torunoğulları'nı yemiş gibi görünüyor.
Afiyet olsun, ne diyelim.

Gomez'i tutamazlar
Bundan sonra Beşiktaş transferde nokta atışları mı yapar, yoksa menajerleri mi mutlu eder çok sıkı şekilde takip edeceğiz.
Torunoğulları, Gomez'le anlaşma aşamasına gelmişti bakalım o noktada olayı alan Güner ve ekibi arkasını getirebilecekler mi? Gomez gider! (Ki artık gittiğine kesin gözüyle bakıyorum) Şenol hocanın istediği diğer transferlerde, Serdar Aziz gibi birer birer elden kaçırılırsa, kıyamet kopar. Benden söylemesi.
F.Bahçe elindeki kadroyu koruyamıyor, G.Saray yüzde 70 küçülüyor, Trabzon ona keza.
Bu şartlarda tıkır tıkır işleyen sistemi daha iyi bir hale getirip gaza basmak varken, Başkan Orman neden transfer komitesini değiştirdi, aklım almıyor ve yaşananlar vicdanıma sığmıyor… An-lamı- yorum, NOKTA.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor