24 Nisan 2016 | Pazar

Şampiyonluk puanı mı!

Beşiktaş aynen Sivas deplasmanında yaptığı gibi son derece sakin başladığı oyunda golü de bulmasına ramğen iki farkı yakalamayı başaramayınca Akhisar'dan ağır bir yara aldı.
Bozuk zemine rağmen iyi paslaşmalar yap, zorladıkça zorla ve gol bul, sonra Alexis durduk yere penaltı yapıp emekleri boşa çıkarsın… Yeter mi? Yetmez, sonra yine iyi futbol oynayarak ikinci yarının hemen başında öne geç ve yine Alexis çıksın karşına… Önce Oğuzhan kaptırsın, sonra Alexis seyretsin ve araya giren Rodaellga hayatının en rahat golünü atsın… Sonra, sonrası yine Alexis hikayesi… Son derece müsait pozisyonda topu uzaklaştıracağı yerde rakiple didişip topu Tolga'ya bırakır ve Tolga ıska geçince bir kolay gol daha.

Güneş'ten cesur hamleler
Bir oyuncu ne kadar zarar verebilir, Alexis sayesinde bunu öğrenmiş olduk. Koca maçı bir oyuncuya yıkmış gibi olduk ama hiç kusura bakmasın tüm kritik anlarda o sahne aldı.
Yoksa Beşiktaş oyuna hakim, istediği paslaşmaları yapabilen bir takım olarak şu deplasmanda rahat bir galibiyet alabilirdi..
Skorda geri düşünce Şenol Hoca doğal olarak risk aldı ve tüm silahlarını sahaya sürdü. Bu cesur değişiklikler Beşiktaş'a belki de altın değerinde ve belki de şampiyonluk anlamına gelen bir puan kazandırdı.
Maçın kırılma anı, Akhisar atağında boş kale yerine direkten dönen dönen top ve Sosa'nın frikiğinde direkten dönen toptu. İlk gol olsa Beşiktaş yıkılır, ikincisi olsa şampiyonluk büyük ölçüde garantilenirdi. İkisinin ortası oldu.
Beşiktaş'ın aldığı bir puan kayıp mı, kazanç mı bu sorunun cevabını bugünkü Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra da öğrenebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor