09 Nisan 2016 | Cumartesi

Çalımbay ve Kocaman!

Şampiyonluk yarışında geri sayım sürüyor ve Beşiktaş üç puan farkla lider. Bakmayın siz oynanmamış maça üç puan yazıp G.Saray'ı rakip yerine koymayanlara... Yanıldıklarını er geç anlayacaklar. Derbilere saygı duymak gerektiğini, saygı duymayanların sonlarını futbol tarihimiz yazıyor, meraklısı baksın.
Beşiktaş evinde oynama avantajına da sahip. Yarın, Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışın ardından Kartal 3 yıl sonra taraftarının önüne çıkacak.
Vodafone Arena harika bir stat, temelinde Türk futbolunun tarihinin ayak izleri var... Tarihle modernliği birleştiren muhteşem bir stat Vodafone Arena...
Yani, üzerinizde Beşiktaş forması varsa ve tarihe adınızı altın harflerle yazdırmak istiyorsanız, Vodafone Arena'dan daha iyi bir yer bulamazsınız. İnönü'nün kapanışı Gençlerbirliği ile olmuştu Vodafone Arena'nın ilk maçı ise Bursaspor'la...
Beşiktaşlı futbolcular karşılarındaki fırsatın farkına varmalılar... Başlarken tarihe geç, bitirirken tarihi bir destan yaz...
100 yıl sonra bile adının hatırlanmasını, Beşiktaş'ın her büyük organizasyonunda anılmasını istiyorsan Bursa karşısında terini son damlasına kadar akıt ardından altı hafta daha aynı şeyi yap... Kasımpaşa maçında panik halinde oynayan, bundan önceki sezonlarda yaşananlardan hiç ders almamış acemi futbolcular vardı.
Sen Beşiktaşlısın, yenemeyeceğin takım yok, neyin paniğini yapıyorsun.
Gol yiyebilirsin, geri düşebilirsin, yere düşebilirsin kalkmayı bileceksin, bu şampiyonluk ancak böyle alınır.

Formanın hakkını vermek
Beşiktaşlılık dedik, oradan devam edelim.
Rıza hocam Beşiktaş'ı yendikten sonra; "Beşiktaş'ta ne öğrendiysem ona göre davrandım, ekmek yediğim formanın hakkını verdim!" deyip kendisine saldıran cellatlara en iyi cevabı verdi.
Aynı tepkileri bugünlerde Aykut Kocaman alıyor. Hiç şüphem yok o da çıkıp kazanmak için elinden geleni yapacak ve ondan sonra tıpkı Rıza hoca gibi "Fenerbahçe'de öğrendiysem ona göre davrandım" diyebilecektir. Böylece haysiyet cellatları iki önemli futbol adamına attıkları çamurlarda boğulacaklardır.
Bir de Serkan Kırıntılı kardeşim var, bir dönemden arızalı diye ona da saldırı var. Zamanında bir hata yapmış olabilir ama ben Serkan'ın da giydiği formanın hakkını verip maç sonunda başını dimdik tutmanın huzurunu yaşayacağına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor