01 Şubat 2016 | Pazartesi

Aynı Kartal

Kar nedeniyle iki maçı ertelenince Beşiktaş'ın yaklaşık bir ay ideal on biriyle maç yapmamaktan etkilenip etkilenmeyeceği en çok merak edilen konuydu, meraklar giderildi; Kartal yine aynı Kartal ve yüksekten uçmayı seviyor.
Oğuzhan, Gomez, Ersan ve Tolga bu dönemde topu en çok özleyenlerdi… Oğuzhan bu özlem ve hırsla biraz gergin başlasa da kısa sürede toparladı, Gomez son derece rahattı, Ersan da öyle… Tolga mı?
Harikaydı… Beşiktaş ideal on biriyle sahada yer alınca izlemesi büyük keyif. Buca karşısında Kupa mesaisindeydiler ama ligdeki görüntülerini aynen korudular.
Oyunu kontrol eden, iki kanattan yüklenen, araya atılan toplarla rakip savunmayı dağıtan bir Beşiktaş vardı Buca'da… Bucaspor da mütevazı kadrosuyla direnebildiği kadar direndi, centilmence mücadele ettiler, ellerinden geleni yaptılar. Onları da kutlamak gerek.
Gökhan Töre sahanın en iyisiydi, bindirmelerinin ardı arkası kesilmedi.
Rakibin yardımıyla da olsa topu filelere göndermeyi de başardı…

Bu daha başlangıç

Orta alanda Atiba çok fazla zorlanmadan bölgeyi kontrol ederken, İsmail sol, Beck de sağ kanadı iyi savundular, yeteri kadar da hücuma katkı yaptılar.
Tolga'nın iki harika kurtarışı Boyko'yla gireceği rekabetin son derece zorlu olacağının kanıtı. Ersan ve Rholdolfo ise Alexis Delgado ve Marcelo'nun transferine ragmen formalarını bırakmaya pek niyetli olmadıklarını gösterdiler.
Yani… Yanisi şu; Beşiktaş maçsız geçen günlerinde iyi çalışmış ve ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadeleye son derece iyi hazırlanmış… Tolgay, Veli, Alexis, Marcelo ve de Boyko ile kadro hem nitelik hem de nicelik olarak genişledi.
Dün geceki performans bir başlangıç, Kartal'ın her maçta bir vites yükseltip önüne geleni sollaması, işin normali olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor