05 Ekim 2015 | Pazartesi

El değemeden!

Rahatlıkla laubalilik arasında ince bir çizgi var ve Beşiktaşlı oyuncular bu çizgiyi çoğu zaman aşıyorlar, özellikle de Gökhan Töre ve Oğuzhan… Eskişehirspor'un gücü belli, son üç haftada gol atamamış yani moralman da çökmüş durumdalar.
Bu şartlarda ilk golü bulan bir Beşiktaş'ın farka gitmesi doğal olurdu.
Quaresma'nın asisti Gomez'in bitiriciliği ile Beşiktaş o golü buldu ve arkasından da kaleci Boffen'in hatasıyla ikincisi geldi ama gelin görün ki Beşiktaş takımı 2-0'dan sonra ciddiyetten uzaklaştı.
Rakip kale önünde al gülüm-ver gülüm muhabbeti, Oğuzhan üç kişi arasına giriyor, Gökhan Töre aynı şeyi yapıyor, bomboş durumdaki arkadaşlarını görmezden gelip vurulmayacak yerden vuruyorlar v.s.
Sanki İskenderbey maçından kopya çekilmiş Eskişehir'de çimlerin üzerine serilmişti! Futbol adı üzerinde ayak oyunudur ve laubaliliği affetmez.

Laubalilik yakar!

Yürüyecek hali olmayan Eskişehir Gekas'la bir gol buldu, son saniyede az kalsın iki puan ve liderlik de uçup gidiyordu.
Maçın genelinde topa sahip olan, istediği şekilde oyunu yönlendiren Kartal'ın üç-dört gol atıp maçı kotaracağı yerde bu derece riske atması kolay anlaşılır bir şey değil. Umalım ki bir ders alınmış olsun. Şenol hoca bu işe bir çözüm bulmalı.
Yorulanlardan önce laubali oynayanları çıkarmayı düşünürse belki Beşiktaş bir daha böyle sorunlar yaşamaz… Aksi halde İskenderbey, Eskişehir derken üçüncüde bir takılırlar, pir takılırlar benden söylemesi.
Gomez'in golünde ofsayt tartışması var diyenlere sözüm şudur; olsa olsa Piero ofsaytı olur o pozisyonda futbol ofsaytı olmaz! Net!
Evet büyük golcü Mario Gomez yine "çift dikişle"sahne aldı ve Beşiktaş zorlu bir deplasmanda kazanarak "emaneti" geri aldı.
Not: Bu galibiyet El değemeden hazırlanmıştır…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor