23 Ağustos 2015 | Pazar

Akıl kazandı!

Beşiktaş savunmada bolca hazırlık pasları yapıp ardından oyunu rakip sahaya yıkarken Trabzonspor adına ilk yarıda direnen tek kişi M'Bia oldu. İlk 45'te pozisyon üretmese de rakip kale önünde kaliteli ayaklarıyla topu iyi dolaştıran Beşiktaş, Cenk'in etkisizliği nedeniyle görsel şovunu tabelaya yazdırmayı başaramadı.
İkinci yarıda rüzgarı arkasına alan Beşiktaş aradığı golü kendi kalesinde buldu. Günün çalışkan ismi Yusuf tabelayı değiştirdiğinde Olimpiyat Stadı sessizliğe gömüldü. Şenol hoca şimdi çift santrfora döner ve risk alır derken Quaresma'nın ortası rüzgar desteğiyle gol olunca şaşkınlık ve sevinç bir arada yaşandı. Aynı Quaresma hakemin uyarısına rağmen düdükten önce topa vurup ikinci sıradan atılınca herkesi bir kez daha şaşırtmayı başardı! Maçı aldı Trabzon'a verdi vesselam. İşin ilginç yanı taraftar bu hatayı alkışlayarak ödüllendirdi o da ilginçti.

Tek kahraman Quaresma!

Şenol hoca Gomez hamlesini ikinci yarının başında yapsa hesapları bozulmazdı.
O dakikalarda Gökhan Töre rahatlıkla çıkar ve klasik 4-4-2'ye dönülebilirdi. Töre demişken boş kaleye bırakmak yerine topu kontrol etmeye çalışması evlere şenlikti.
Trabzon adına gecenin kahramanları müthiş oynayan M'Bia, şut denemelerinden asla vazgeçmeyen Erkan Zengin ve yüreğiyle oynayan Yusuf'tu...
Beşiktaş'ın tek kahramanı (!) ise takımı eksik bırakan Quaresma oldu!
Gelelim hakeme... İlk dakikalarda Oğuzhan ceza sahasına girerken yapılan net faulü Ali Palabayık süzemedi, tıpkı Beşiktaş'ın golünden önce top durmadan oyunun başladığını süzememesi gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor