17 Ağustos 2015 | Pazartesi

Sana can kurban

Eğer takip ettiğiniz takımı kılcal damarlarına kadar tanımak, tüm potansiyelini anlamak ve anlatmak istiyorsanız Marmaris'i, Bodrum'u boşverip sezon başı kamp döneminde düşeceksiniz yollara, çıkacaksınız Almanya'nın, Avusturya'nın dağlarına… 15 yıldır olduğu gibi bu sezon başı da öyle yaptık, bir ay boyunca hazırlıkları izledik ve kamp raporumuzda da bazı şeylerin altını çizdik:
Beşiktaş 4 numara 9 yıldız, Atiba'nın yanına Veli bulunursa 10 numara 5 yıldız olur… Şenol hoca üçer, beşer dakikalık baskılarla rakibi bunaltmayı hedefliyor… Quaresma Sosa'nın rolünü üstlenebilir… Savunma hücumdan başlayacak… En önemlisi Oğuzhan'da kıpırdanma var, Cenk ve Pektemek'le birlikte çıkış yapabilirler. Mersin'de bu öngörülerin hangisi yanlış çıktı?

Kampın da yıldızıydı

Mersin karşısında ilk beş dakikada iki kez golle burun buruna geldi Beşiktaş… Ön tarafta Oğuzhan, Töre, Olcay, Quaresma dörtlüsü fantastik paslaşmalarla gözlerimizin pasını sildi… Cenk Tosun ise tıpkı kampta olduğu gibi parlayan bir yıldızdı.
Müthiş bir Oğuzhan izledik, aldı, verdi, üç asist yaptı, beş rakibin arasına girdi, ikisini Halep'e, birini Şam'a gönderdi, döndü, vurdu, herşeyi yaptı. Bu çocuğu eli belinde dolaştığı günlerde yerden yere vurdum. Bu kadar yetenekli olup bu kadar duyarsız kalması insanı çıldırtıyordu.
Yeni sezonda yeni bir Oğuzhan izleyeceğimizin sinyallerini aldık. Bu gidişle Gomez, RVP ya da Nani değil Oğuzhan sezonun en çok konuşulanı olur. Şansı bol olsun.
Böyle Oğuzhan'a can kurban… Peki Beşiktaş'ın sıkıntısı yok mu?
Olmaz mı, acilen bir Veli bulunmalı.
O zaman Oğuzhan, Q7 ile Töre'nin arasında oynar ki tutana aşk olsun.
O takviye yapıldığı anda savunmada da bu kadar açık verilmeyecektir.
NET.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor