10 Ağustos 2015 | Pazartesi

Çare İnler!

Anlaşıldı, bu sezon boyunca "Atiba'nın yanına en az Veli kadar iyi bir partner bulunmazsa Quaresma, Gökhan Töre, Oğuzhan birlikte oynamaz" demekten dilimizde tüğ bitecek… Hiç bir takım ayağına top bekleyen ve topsuz oyuna katkı sunmayan üç oyuncuyu taşıyamaz! Beşiktaş'ın taşıması da mümkün değil… Bu şartlarda ne Gomez yeteri kadar topla buluşabilir ne de Quaresma ve Töre'nin kaliteleri ortaya çıkar. Olympiakos maçı bu acı gerçeği bir kez daha önümüze serdi… Orta sahada kaybolan, top tutamayan Beşiktaş, Mario Gomez'e yeteri kadar top taşıyamadı… Arkadan yeterli destek gelmeyince, saga-sola deplase olan Quaresma ve Gökhan Töre de etkisiz elemana dönüştü… Bu saydığım isimler Beşiktaş'ın vurucu timi, eğer vurucu tim etkisiz elelan durumundaysa eyvah!

Ozan Tufan yetmez
O nedenle Beşiktaş yönetimi lig başlamadan, üçe-beşe bakmayıp Gökhan İnler ya da o ayarda bir ön libero transfer etmek zorunda… Bu noktada hemen uyaralım Ozan Tufan da yetmez o bölgeyi kapatmaya… O bölgeye bir usta gerekli.
Orta saha yoksa savunma dağılır, forvet uyur ve işiniz biter. Net!
Yok eğer transfer yapılmayacaksa bu bölgede Veli'ye yakın performans sergileyebilecek tek Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'tur, en azından işin savunma yönünü iyi yapar. Şenol hoca dün Serdar'ı sağ önde deneyerek bizi şaşırttı… Keşke Atiba'nın yanına koyup, Gomez'i de tutarak çift santrfora dönseydi… Uzatmayalım, Beşiktaş'ın derdi belli; orta saha, çaresi de belli; Gökhan İnler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor