09 Haziran 2015 | Salı

Yuh be Hakan!

Kazakistan öncesi komşuya uğrayıp özel-tüzel demeden üç puanı alıp moral kartını cebimize koyduk. İyi de oldu....
İlk yarıda çok pas, az iş yaptık, harcadığımız enerjiyi skor tabelasına yansıtmayı başaramadık...
Genç Emre'nin kalitesi memleket futbolu adına ümitlerimizi tazelerken, son yıllarda Bursa madeninde yapılan kazıların boş olmadığını bir kez daha kanıtladı.
Ozan, Enes, Serdar derken şimdi de Emre Taşdemir Milli Takım'da. Hoşgeldiğin yeğenim, bahtın açık olsun.
İkinci yarıda Selçuk, Topal ve Burak oyuna dahil olunca, kalite ve enerjinin yanına tecrübeyi de ekledik ve Bulgar sınırını geçtik.
Hakan Çalhanoğlu fena bir şey! Barajın kapattığı köşeden frikik kullanmak, dış ayakla, dışarıdan içire göndermek her babayiğidin harcı değil... Harika bir goldü... Çok çabuk düşünüp, aynı hızda uyguluyor Hakan... Şu anda takım arkadaşları onun hızına ulaşamıyorlar bu nedenle altın değerinde bazı paslar boşa gitti, zamanla bu görüntü değişecektir kuşkusuz.
Burak'ın ikinci golü de özel bir vuruşla geldi. Kupa finalinde sağ taraftan sağ ayak içiyle yanlış bir vuruşla golü yapan Burak bu kez aynı yerden sağ ayak dışıyla usta işi yaptı.

Oyuncuları kutlamak gerek

Ligin ardından böyle bir özel maça motive olmak hiç kolay değil, oyuncuları bu anlamda kutlamak gerek. Özellikle de iki kupa sevinci yaşadıktan sonra zafer sarhoşluğundan çok çabuk çıkabilen Galatasaraylılar'ı...
Fatih hoca bu konuda rakipsiz, milli takım kapısından girdikleri anda oyuncuların hafızalarını resetlemeyi başarıyor. Yine başardı. Tebrikler.
Bulgaristan sınavını geçip milli haneye küçük de bir ülke puanı ekledik, darısı Kazakistan maçına...
Oradan alınacak üç puanla değmeyin keyfimize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor