25 Mayıs 2015 | Pazartesi

Yetti gari Bilic

Beşiktaş sezon boyunca tüm derbilerde yaptığı gibi,
bol pozisyon buldu rakibini salladı ama yıkamadı...
Bir gece önce Artı Futbol'da Atiba-
Necip ikilisiyle orta sahayı kurması ve Demba Ba'yı da hamle oyuncusu olarak kenarda tutması halinde Bilic'in derbide söz sahibi olabileceğini söylemiştim. Yarısını yaptı! Necip ve Atiba'ya birlikte kullandı, o nedenle topla daha çok oynayan, orta alanda hakim olan ve bol pozisyon bulan Beşiktaş'tı… 'Demba Ba bu güçsüz haliyle diri savunmalara karşı etkisiz kalıyor ve Bilic onu çıkaramayınca Serdar'ı dışarı alıp takımın dengesini bozuyor' diye kaç kez altını çiziyorum, sayısını ben de unuttum.
Yine yaptı aynı şeyi… Pes!
Sahanın en kötüsü, bal yapmayan arı konumundaki Kerim; al onu dışarı, koy Cenk'i ya da Mustafa'yı olsun bitsin!.. Bilic ne yapıyor, Serdar'ı çıkarıp Atiba'dan çakma sağ bek yaparken orta sahanın da dengesini bozuyor, takımın da…

2 penaltıda eyyam yaptı

Sonra… Sonrası daha komik, belkide sahanın en iyisi, takımı en çok rahatlatan oyuncu yani Tolgay çıkıyor. Pes ki ne pes!
Her neyse Bilic'in hataları saymakla bitmez… Hakem hataları da ona keza... Maç 1-0 giderken Ba'ya Melo'nun altı pasta yaptığı harkeket net penaltıydı, Göçek oralı bile olmadı.
İkinci yarı Sivok'un Umut'a yüklenmesi de net penaltıydı; ilkini veremeyen Göçek burada da eyyam yaptı.
Galatasaray akıllı oynadı, topu Beşiktaş'a bıraksa da oyunun kontrolünü elinde tutu. Yasin'in golü onun bilinen tüm özelliklerini taşıyordu… Sneijder'e gelince… Ba'ya, Necip'e, Oğuzhan'a ve diğerlerine topa nasıl vurulacağını tek vuruşla gösterdi. Biz de şapka çıkardık büyük ustaya.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor