11 Mayıs 2015 | Pazartesi

Kader anı!

Bazen böyle olur adamın dişi kırılır muhallebi yerken… Hele diş doktoru bir hakem çıkar da karşına net penaltını vermezse işler iyice sarpa sarar. Dişçi demişken sahi Tolga hoca sen nasıl çekiyorsun insanların dişlerini, kerpetenle mi? Hayır merak ettim de!
Erken bulduğu golle rahatlayan Beşiktaş ikinci gol için pek fazla sıkmadı kendini. Belkide en büyük hataları buydu… Demba Ba'nın ceza sahası içinde, üstelik kalede kaleci yokken. düşürülmesini hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği şekilde görmezden gelen Özkalfa hem maçın, hem de ligin kaderini etkiledi!
Bu kadar da değil, Serdar Kurtuluş yüzüne darbe almış ne Gaziantepli futbolcular topu dışarı atıyor ne de Özkalfa durduruyor oyunu. O top gidip gol oluyor. Beş dakika sonra Beşiktaş atağa kalktığı anda Antepli oyuncu yüzüne darbe alıyor ve Özkalfa durduruyor oyunu. Bildiğin eyyam!

Eyyamcı hakemler!

Kaleci Eray 46. dakikada zamana oynamaya başladı 90 artı 2'de sarı kart gösterdi Özkalfa.. Yuh!… Bilen bilir, Türk futbolunun en temel sorunu kulüp yöneticileri ile eyyamcı hakemlerdir diyenlerdenim... Her maçta ayrı şekilde haklı çıkarıyorlar beni sağolsunlar!
Beşiktaş ikinci yarıda müthiş bir baskı kurdu, dört-beş net pozisyon yakaladılar ama bugüne kadar Kartal'ı sırtlayan Demba Ba hakem Özkalfa'dan da kötüydü!.. Eray yerdeyken atamadığı bir gol var ki anlatılır gibi değil.
Gaziantep üstün mücadelesiyle bir puan almayı hak etti. Ancak Galatasaray maçından sonra dün de bıkmadan usanmadan yaptıkları yere yatmalar, onları ülkenin en antipatik takımı haline getirdi benden söylemesi. Şampiyonluk mu? Bilinmez bugün kayıp görünen iki puanla şampiyonluk gidebilir ya da alınan bir puanla aynı şampiyonluk gelebilir… Allah bilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor